Missmili

Wonder Bundle

Wonder Bundle

По рекомендаціям дівчаток з клубу придбала собі набір зразків парфумів по акції Wonder bundle

За 250 грн можна обрати 5 зразків на будь-який смак,а в перерахуванні на мл-це виходить добротна мініатюра за вигідною ціною!

Wonder Bundle

1. Lancome Idole Nectar-за рекомендацією Олена Романюк 😘 спробувати не встигла,але піраміда аромату мене зачарувала)) в пробнику 1,2 мл

2. Valentino Born in Roma Green Stravaganza-цей вже встигла спробувати,це солодкий чорний чай в поєднанні з ваніллю,плюс знайома нотка солодкого люксового парфуму,яка дуже часто зустрічається в ароматах такого сегменту.Нічого не звичайного,але загалом приємний)

3. 13PERFUMES Hamptons Summer побачила у дівчат ksnklb і Ta_nyaaaaaaa і теж собі захотіла,тим паче у зразку цілих 3 мл,а це майже як мініатюра. Вже встигла затестити-це бузок,багато бузку і білих квітів які злегка розбавлені солодкими цитрусовими але без кислинки,аромат дуже легкий і квітковий.

4. Yves Saint Laurent Black Opium Over Red-класичний блек опіум люблю,а з вишнею дуже хотіла спробувати на собі,бо тільки тестила в магазині)

5. Prada Paradoxe-цей аромат дуже популярний у зарубіжних блогерів,тестила також тільки в магазині,цікаво спробувати на собі.

Як висновок за 250 грн отримала 7,8 мл парфумів на будь-який смак👌