Hurska🩷

Vitamino Color від L'Oreal Professionnel

Vitamino Color від L'Oreal Professionnel

Привіт дівчата 💃

Вже пів місяця як я тестую новий догляд за фарбованим волоссям від L'Oréal professionnel - L'Oreal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Resveratrol Shampoo.

В світі Vitamino став світовим бестселером, бо підходить практично будь-яким типам волосся.

Шампунь

Шампунь позиціонує себе як - " шампунь - фіксатор кольору" .

Виробник заявляє:

"Шампунь-фіксатор кольору подарує волоссю бездоганну м'якість та здорове сяйво. Його формула, збагачена комплексом антиоксидантів та сонцезахисних фільтрів, захищає волосся від шкідливого впливу вільних радикалів та надовго зберігає яскравість кольору. Засіб розроблений спеціально для фарбованого волосся."

Аромат

У шампуню яскравий салонний аромат. Пахне малиною, після миття на волоссі залишається запах середньої інтенсивності - аромат мені дуже подобається, і те, що він зберігається довго на волоссі є для мене величезним плюсом.

Текстура

Шампунь щільний, густий та тягучий, колір білий з перламутровими частинками.

✨ Моє враження

Для мене основним завданням шампуню є – якісне очищення, запобігання вимивання кольору.

Шампунь промиває моє довге волосся з першого разу, але я звикла двічі промивати. Після миття волосся з шампунем L'Oreal вони довше залишаються чистими. При цьому текстура розсипчаста та легка. Шампунь очищає волосся, живить без обтяження. Об'єм тримається кілька днів. Стосовно збереження кольору, то тут я задоволена на всі 100, тому, що при митті я не спостерігаю, щоб вода змінювала свій колір - отже фарба не змивається. Також волосся після миття набуває блиску - дуже цьому тішусь.
А ще він дуже економний.

Шампунь свою обіцянку виконує, і з ним моє волосся виглядає доглянуто.

Vitamino Color від L'Oreal Professionnel
Vitamino Color від L'Oreal Professionnel

✨ Текстура: гелева, дуже легка, желеподібна, рідка маска. Я таке люблю, легко розподіляється по волоссю, швидко вбирається, легко змивається - на виході маю волосся як шовк.
Аромат: стійкий, легкий, мені пахне малиною.
Ефект: ще раз зверну увагу, маска дуже легка, її не потрібно довго тримати, вона діє миттєво. Волосся після неї дуже легке, легко розчісується, не сплутується і блищить. АЛЕ! Це не глибоке відновлення.

✨ Текстура: спрею схожа на легке молочко для тіла.
Аромат: дуже приємний, насичений як і в усієї серії вітаміноколор.
Ефект: Моєму волоссю спрей сподобався, використовую його перед сушіння феном у якості термозахисту, наношу спочатку на долоні потім розприділяю по волоссю, після спрею волосся м'яке, дуже приємно пахне, на дотик воно шовкове, антенки згладжуються.