Astro beauty

#sportlifemakeupclub

#sportlifemakeupclub

Спорт в якому я себе знайшла

Історія про спорт в моєму житті насправді буде невеличкою.

І звісно ж початок мого спортивного шляху йде з дитинства, коли я як і багато інших шукала себе в цей час. І знайшла себе в одному із видів легкої атлетики - бігові.

І тут звісно мали місце і тренування в школі, і тренування поза школою, особливо куди тобі потрібно було кудись поспішати, а громадського транспорту у нас в містечку ще не було , що власне і досі не змінилось.

Але тепер я живу в Києві і маю змогу побігати за громадським транспортом 😂 особливо живучи на Теремках без метро

Цей вид спорт до речі мені підкорювався - призові місця в шкільних олімпіадах були моїми , а також я була власницею звання «найшвидша дівчина у класі».

Цікаво , що й поза школою біг мене не оминув. Я продовжувала бігати милуючись мальовничими краєвидами київських вулиць та моєї улюбленої Оболонської набережної. Пізніше в 2019 році випробувала свої сили приймаючи участь в командних естафетах Київського напівмарафону та марафону , біжучи по 5 та 10 км.

В признкюсь чесно бігати марафони - це такий кайф. Драйв, емоції , адреналін та мотивація просто зашкалюють, це Вам не бігати на самоті. Хоча біг в приємній місцині та з чудовою музикою в навушниках теж має свої переваги .

Звісно ж моя мрія колись пробігти напівмарафон повністю, а можливо і марафон . А поки звісно мрію налагодити робочий графік і мати час та сили повернутись до бігових тренувань 👟

Та до йоги , яку я теж поки відклала .

#sportlifemakeupclub