Dmitriieva Olena

#bestvacationevermakeupclub

#bestvacationevermakeupclub

Хочу поділитися враженнями про наш перший сімейний відпочинок, про здійснену мрію моєї донечки на її день народження побачити море, про політ У Єгипет. Тут просто рай і для дітей і для дорослих. Неймовірне побережжя, ніби створене для сімей з дітьми, дуже тепле море, плавний захід, чистий пісок. Дуже привітний персонал нашого готелю ( Swiss INN), я навіть не очікувала такого сервісу. Працівники комплексу розуміють англійську приблизно на тому ж рівні що і я, тому нам було дуже комфортно спілкуватись. Багато басейнів, 3 басейни для дітей, хоча найбільше мої діти плавали саме в дорослому. Кожного дня розважальна програма, в обід розваги типу бразильських танців, флешмобів, пінної вечірки, плавання на надувних лабіринтах, ввечері дитяча дискотека та шоу програма ( вокал, танці, вистави, фаєр шоу, акробати, факір шоу та інше) та дискотека для дорослих. По харчуванню Олл інклюзів, крім головного ресторану з величезним вибором їжі, є ще інші ресторани, гріль бар, морський ресторан, місцеві страви, місцевий «мак дональдс». Готель знаходиться за пів години до аеропорту, в центральному районі міста, дуже красива вулиця, по якій він розташований. Крім цього ми відвідали 3 екскурсії: Grand Aquarium ( субʼєктивно - наш Львівський океанаріум кращий), плавання на батискафі, і поїздка в найкрасивіше місце, яке мені доводилось бачити, Рукотворну Венецію El Gouna. За останню я можу розповідати годинами, бо я була просто в захваті, а в кінці екскурсії ми відвідали прибережне кафе та прогулялися побережжям «Марина». В загальному ми просто в захваті від цієї мандрівки, це емоції і спогади на все життя ( хоч якщо спитати моїх дітей, то вони розкажуть лише про верблюда Оскара, на якому вони каталися), моя сімʼя дуже задоволена. Кращим цей відпочинок міг би бути тільки якби наш тато був поруч з нами ♥️

Ми часто подорожуємо Україною, і найкрасивіші місця, які мені доводилось бачити це звісно ж Бакота, Саме місто Камʼянець Подільський, Водоспад Бурбун. І дуже хочеться наступного разу відвідати вже знову наше, українське Ластівчине Гніздо.

Якщо ви хочете на відпочинок але сумніваєтесь, впевнено скажу, що не сумнівайтесь, воно того варте)

16 червня, 2024
Dmitriieva Olena
0
0
16 червня, 2024