Олеся К...🐠

Trussardi Delicate Rose

Trussardi Delicate Rose
Trussardi Delicate Rose

Ох, вже ці прекрасні і ніжні аромати, яких просто безмежна кількість... А нам все мало і мало...

🌹
Трохи з історії бренду: італійський будинок моди Труссарді починав свій шлях з 1911 року і спочатку тут випускалися елегантні ремені, сумки, рукавички, але в 1973 році стався ребрендинг і тут з'явилася та сама хорт, як символ динамічності і швидкої реакції. Перший ж аромат був представлен в 1983 році. "Делікатна троянда" з'явилася в 2012м. Парфумер: Nathalie Lorson. Прозоре рожеве скло, що імітує жіночий портсигар, золота кришка з логотипом компанії підсилює його привабливість.

РОЗБІР ПІРАМІДИ:

Що нам несе піраміда Trussardi Delicate Rose.

🌹Початкова нота: бамбук, юзу і кумкват. Який їх аромат окремо-залишиться загадкою.

🌹Нота "серця": Троянда, жасмин, лотос і зелене яблуко. Тут зрозуміліше буде. Злегка вловлюю свіжість зеленого яблука. Після аромат розкривається і я чую троянду. Хоча окремо саму троянду я не відчуваю, вона настільки оповита ніжними і чуттєвими нотками жасмину, що її складно вгадати в ароматі. Але сам букет аромату шикарний. Немає ніякої тяжкості, солодкої нудотності. Жасмин не душить. Ймовірно, його пропорція не велика.

🌹Кінцева нота: сандалове дерево, білий кедр, деревні ноти і мускус. Зазвичай ці компоненти дають шлейф. Але тут якось грають не по-серйозному.

Стійкість: На жаль, стійкість не сильна сторона цього парфуму. 4/10. Шлейф слабкий, але є. І дуже швидко сходить нанівець.

Підсумок: Аромат літнього настрою.🌹

А відчуття від аромату таке, ніби розпилили пудрою, такою м'якою і ніжною, і відчуваєш себе пір'їнкою. Прийшла така легкість і романтика. Закривши очі відчуваєш себе в квітковому саду серед троянд ніжно-рожевого кольору і кущів жасмину.

Trussardi Delicate Rose

🌹 Дякую за увагу! 🌹