Mari

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Хочу подякувати Makeup Club за можливість тестування нових косметичних засобів від брендів O'BAYS і MARÊVE. До цього не була знайома з цими брендами, тому було цікаво протестувати їх.

Одразу ж вирішила протестувати косметику! Останнє фото без мейку. Люблю щоб косметика була на обличчі, але не люблю щоб її було дуже видно. Тому як бачите, трохи ніжності та миловидності собі додала за допомогою косметики=)

#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub

Почнемо з пудри. Моє кохання з першого погляду! У мене жирний тип шкіри, тому з пудрою я не розлучаюсь. До цього користувалась компактними пудрами. У фірмі O'bays мені сподобалося, що вона білого кольору (можна не переживати чи підійде колір чи ні), але при цьому не білить обличчя, добре матує. З цією пудрою я проходила пів дня, після цього довелось обновити. Але мене це не обтяжує, бо я звикла, і нічого з цим зробити поки не можу. Також хочу відмітити дуже зручне та лаконічне пакування продукту. Тож це мій маст-хев на літо!

Так як я фанат різних пудр для обличчя, для мене це було новинкою на ринку, тому що ні в кого ще не бачила такий продукт. Напевно я мала багато надій на нього. Але, є але. Відкривши цей продукт, здивувалася, чому саме такий колір і чи не буде в мене синє обличчя після нього. Але спробувавши зрозуміла, все нормально, пудра прозора, має гелеву текстуру. Спробуваши на собі, зрозуміла, що продукт мені не підходить, бо шкіра не дихає, мені було важко з нею ходити, тому що обличчя при нанесенні дуже сильно сяє, а я люблю більш матовий ефект. тому думаю пудра знайде свого фаворита з іншим типом шкіри.

До сьогоднішнього дня я не користувалася кремовими продуктами в стіках, думала що незручно, надто яскравий макіяж з ними буде, але після того, як спробувала скульптор у стіку від фірми O'bays в кольорі Warm Brown, я повністю змінила свою думку про ці продукти. Це так зручно! Скульптор легко розтушовувати, можна регулювати кількість продукту. Добре розташовується, не залишає плям, чудово підходить для використання влітку, відтінок сподобався. Сам продукт теж показав себе гідно. Як для мене для контурінгу цей колір світлуватий, але з кожним нанесенням макіяжу я до нього пристосувалася (використвую в різних варіаціях) і він тепер не змінний помічник в моєму make up ритуалі.

Я тепер напевно вічно співатиму оду кремовим продуктам у стіках. Бо й хайлайтер показав себе на ура! Колір дійсно як срібний місяць (в мене хайлайтер в кольорі Silver Moon), дуже гарний з легким мерехтінням. Найголовніше, що сам собі можеш регулювати під настрій інтенсивність хайлайтера. Що дуже зручно.

Моя рекомендація на це літо! Він так освіжає макіяж і колір просто бомба (в мене рум'яна в кольорі Mauve Pink)! Про розтушовування продукту я, напевно, не перестану говорити, наскільки це легко робиться. Всі три продукти в стіках, доповнюють один одного, дуже зручні в користуванні, ще й бонусом зручно брати с собою, бо займають мало місця, та можна не переживати якщо забудешь пензлик або спонжик, бо легко можна розтушувати руками.

Продовжу огляд ще одним брендом MARÊVE. Тепер приймати ванну стало ще приємніше. Такий цікавий продукт як шовк, який спочатку на вигляд рожевий пісок, потім занурюєш його у воду, він починає розчинятися у білу водну консистенцію, а згодом ще й дивує своїм ніжним приємним квітковим ароматом. Це просто суцільна насолода від приймання ванни. Почуваєш себе справжньою Клеопатрою. Тому що закінчивши релакс у ванній, виходишь з дуже ніжною на дотик шкірою та приємним після смаокм від приймання ванни. Дякую за цей продукт. Це моє приємне відкриття!

Далі на огляд від MARÊVE потрапляє парфумований дезодорант-стік "Rose Wine". На перший погляд дуже гарно та вишукано виглядає, порівнюючи з іншими дезодорантами, то лайк за дизайн. Відкривши, поринаєшься у той же квітковий аромат як і шовк для ванни. Текстура приємна, м'яка, гелева. Але напевно я звикла к дезодорантам у вигляді спрею, мені все ж таки зручніше користуватися такими.

Хочу зробити висновки, а саме підкреслити як гарно виглядают продукти, дуже вишукано, естетично, приємно бачити у себе на поличці! Кожен продукт гідний високої оцінки. І в подальшому хочеться ще пробувати інші позиції цих брендів. Тому рекомендую спробувати!