Чи варто купувати косметику для обличчя від PAESE?
Сьогодні поділюся особистою думкою про мінеральні продукти від Paese, а саме контур , хайлайтер та румяна❤️
Хочу розпочати з пакування , воно дуже гармонійне та мінімалістичне, баночки зі скла, пакуванню можна поставити 10 з 10❤️
Далі розповім про Румяна, вони красивого ніжно-блідно рожевого відтінку, він ідеально підійде для світленьких дівчат, пігментаці доволі хороша, але є одне але, вони ніби трішки зʼїдають одне одного, тобто якщо я наношу скульптор і румяна, то по середині пропадає продукт і появляються дирка, яку потім ні чим не виправиш, тому я люблю наносити щось одне , румяна доволі непогано розтушовуються але можуть лягати плямами, тому треба швидко та ретельно тушувати. Оцінка 6 з 10.
Контур, він має гарний відтінок, він не надто холодний і не надто темлий, також чудово підійде світлим дівчатам, але на цьому плюси закінчуються , він лягає плямами або залишає не зафарбовані зони, також він важко розтушовується , тому рука до нього не тягнеться, використовую максимум на очі , як тінь, тому оцінка 4 з 10.
Хайлайтер, має неймовірне сяйво, яке видно з космосу, має гарний теплий відтінок , якщо ви хочете делікатне сяйво, то з ним його буде дуже непросто зробити, але якщо ви полюбляєте сяйво з космосу, то він точно для вас, мені він дуже подобається, звісно не на кожен день, але має місце бути , оцінка 8 з 10.
Також хочу відмітити хорошу стійкість усіх продуктів, але тут також є один мінус, вони відбиваються на речах , тому коли я фарбуюся цими продуктами , біле не одягаю🤣
ВІДТІНКИ:
• Румяна - 302C MELLOW
• Контур - 401C MEDIUM
• Хайлайтер - 500N NATURAL GLOW
Надіюся була корисна❤️
Коментарі (0)