#bestvacationevermakeupclub
Життя в моментах 🌊
Якщо говорити про найкращий відпочинок, то для мене напевно перший, що спадає на думку це Залізний Порт… Відпочинок, що згадуєш з теплом, але і ноткою печалі, можливо жалю… та трохи відчаю… 😢 Певно через те, що не можна повернути тей безтурботний час, не можеш повернутися в те місце… Але давайте не будемо про сумне, це певно біль кожного з нас 😔 Це фото наповнене для мене особливою атмосферою, того вечора на морі розгортався шторм, небо було затягнуте, і було відчуття що ось ось накриє зливою… На березі було досить безлюдно, але тим не менше йти тоді не хотілося… Можливо в тей момент було відчуття, що не скоро зможу сюди повернутися, хотілося зберегти та закарбувати це море в собі… Це фото, нагадало, що життя в моментах, і воно занадто швидкоплинне, щоб ждать омріяної дати, а горіти сьогоднішнім вогнем 😊 Можливо я ще не зрозуміла до кінця цього життя, але хочеться вірити в те що життя складається з моментів і їх не потрібно чекати- їх потрібно створити 🌟
Якщо створюва топ 5 місць для відпочинку в Україні, то безсумнівно перше місце отримає герой цього посту - Залізний порт, другим містом за рахунком, але не за значимістю стануть Карпати (більш, ніж море можна любити тільки гори). Третій хочеться поставити прекрасне місто Львів. Четверте : Кирилівка - ще одна біль, але спогади з дитинства незабутні, як би хотілося повернутися в ті часи 💫 Також хочеться відзначити моє рідне Голубе озеро (та в народі на Овруччині називають місцевий карʼєр-надзвичайне місце, дуже й дуже гарно, фото прикріпляю).
Коментарі (0)