Вероніка

Витонченість в простоті дизайну від MAREVE та O'BAYS

Витонченість в простоті дизайну від MAREVE та O'BAYS

Дезодорант має досить тверду структуру на дотик як шовк, тому його має вистачити на довгий час використання.
Упаковка компактна , тому дезодорант поїхав зі мною у відпустку. Потовиділенням сильним не страждаю, але пів дня під сонцем він витримав - вологості під пахвами не відчула. Аромат приємний, не нав'язливий і досить стійкий. Слідів на одязі не залишає, що однозначно є його плюсом.
Загалом можу його радити.
Моя оцінка 8/10

Цей засіб вартий того, щоб придбати його хачаб раз.

Я люблю приймати ванну, зазвичай використовую парфумовані бомбочки, олійки і сіль. Я навіть не здогадувалася, що ці три засоби може замінити один - парфумований шовк для ванни. Щовк має міленьку кристалічну стурктуру схожу на подрібнені перлинки. Має приємний розслабляючий аромат. Звичайно для повної ванної потрібно насипати більше шовку, для половини ванної достатньо повної столової ложки. Шовк гарно зволожую шкіру і залишає ніжний аромат троянди. Шимер гарно переливається по воді, але для мерехтіння шкіри блискіток недостатньо. Швидко розходується.

Загалом можу його радити.
Моя оцінка 7/10

Пудра має зручну упаковку, завдяки чому її можна наносити як спонжем, який йде у комплекті, так і пензлем. Пудра прозора і невагома, гарно наноситься, не висвітлює обличчя. Для моєї комбінованої шкіри, добре фіксує і освіжає макіяж протягом дня. Вистачить надовго.

Моя оцінка 9/10

Окрім космічного дизайну, пудра має зручну упаковку, завдяки якій спонж знаходиться окремо від засобу. Пудра не забиває пори, але добре матує шкіру, що дозволяє наносити її на вже готовий макіяж протягом дня. Має абсорбуючі властивості, але водночас не обтяжує шкіру, не має відчуття тяжкості і стягнутості. Вистачить надовго.

Моя оцінка 9/10

Хайлайтер має кремову структуру, завдяки чому гарно наноситься на шкіру. Створює на обличчі ефект космічного сяяння. Хайлайтер добре розтушовується і досить стійкий, не скочується. Гарно доповнює макіяж, а завдяки своїй структурі його вистачить надовго.

Моя оцінка 10/10

Рум'яна у відтінку mauve pink мають кремову структуру, насичені і гарно розтушовуються. На обличчі залишають ніжний рум'янець, який підійде майже всім відтінкам шкіри. Рум'яна мають не різкий аромат, та добре пігментовані.

Такого стіку вистачить надовго.

Моя оцінка 10/10

Консилер має кремову структуру, завдяки чому гарно наноситься і добре розтушовується. Дуже зручний у використанні. Відтінок nude підійшов для моєї світлої шікри. Він гарно маскує, не забиває пори, і не обтяжує шкіру обличчя. Зі своєю функцією справляється на всі 100%. Вистачить надовго.

Моя оцінка 10/10