I’m.ket

Шукала золото - знайшла платину

Звичайний гель для душу здавалося б, але особисто для мене вибір гелю для душу це якась каторга. Одразу зазначу не дуже люблю відчувати цілу ніч аромат гелю для душу на собі, тим паче прокидатися на ранок і відчувати цей аромат. Я люблю легкий та ненавʼязливий аромат після душу. Для мене це чистота. Тільки тоді я відчува себе чистою. Якщо ви любителі важких ароматів- вам не сюди 🙅🏽‍♀️ Я перепробувала певно всі від тесорі, був мермейд, дермакол і ще 1000 і 1 який наче був і не поганий, але все не те... Але цей від Dove - змінив все 😻

Почнемо з найголовнішого - аромат 👃🏻 Як зазначала раніше, він для мене має аромат марципану чи печива з ароматом топленого молока, але певно марципан ближче🫦 Сама по собі люблю досить прості та солодкі аромати... Для мене вечірній душ має мʼякий аромат (як цей гель для душу 🫶🏻), тому його аромат підкорив моє серденько🙀 Але він абсолютно не навʼязливий, що не менш важливо перед сном...

Наступний критерій, що і стає вирішальним- відчуття після душу. Після нього я не відчуваю сухості, просто чиста шкіра. Більшого не потребуб, оскільки маю нормальну шкіру тіла влітку (лише взимку хочеться більше зволоження).

Тому якщо ви шукали простенький геть для душу, то можливо саме цей зможе замінити всі ваші потреби ✨

P. S. залишаю його неймовірний колір, такий ніжний 🥺 в ньому є одна проблема- він надто гарно пахне, що хочеться зʼїсти 🫠

19 червня, 2024
I’m.ket
19 червня, 2024