Olha🍒

#bestvacationevermakeupclub

#bestvacationevermakeupclub

як і у всіх, перші місяці були дуже емоційні, нервові та страшні. трапилось багато жаху, через що я постійно нервувала і в мене з'явилась неприємна хвороба. термінова госпіталізація і я проводжу два тижні в лікарні. потім місяць вдома, щоб відновитись, але радію, що йду на поправку.

ми давно з подрожкую з Риги обговорювали поїздку до неї, але через складність маршруту я це відтягувала.

це повідомлення стало для мене як ковток свіжого повітря і так швидко речі я ще не збирала)

звичайно я хотіла виїхати, нарешті переключити на щось інше увагу після того жаху і трохи дати нервовій системі відпочити. до того ж, це була моя перша поїздка в Європу.

і от, майже через добу, я і столиці Латвії - свіжій, просторій, історичній.

я прожила там місяць і цей час я згадую до сих пір: ранок зі свіжих фруктів та тільки що придбаних квітів для настрою, поїздки на море, після чого ввечері ви всі в піску заходите в Мак, щоб взяти з собою на вечерю. музеї, скляні хмарочоси та дерев'яні будиночки поруч, цікаві та дивні люди, яхти, гарні парки, вечори кіно і багато-багато іншого.

сказала інша наша подруга з Праги. ну, раз я вже виїхала, то гулять, так на повну :) до цього всього, цей переліт - теж був першим, хоч і літаки я обожнюю з підліткових років і знала майже все по тех.частині.

не описати словами мої враження після перельоту і ту красу, яку я бачила, особливо під кінець - вечірня Прага, осипана вогниками.

мабуть це була найемоційніша зустріч з нею - ми не бачились з січня і скільки всього відбулось.

з цього аеропорту почались ще два тижні моєї відпустки.

музеї, сумісне приготування страв, вечері в закладах Праги, постійні прогулки, фрукти в парках... я і не вірю, що це було зі мною)

за ці два тижні ми ще їздили в старе і дуже гарне місце на кордоні, ще й заскочили в Дрезден, який тільки розпалив жагу до подорожей!

це дійсно була найкраща відпустка після того жаху, я приїхала додому наче новою людиною, в якої і не було того минулого. але весь час, що я була там, ми порівнювали кожен куточок з батьківщиною.

це дійсно була найкраща відпустка після того жаху, я приїхала додому наче новою людиною, в якої і не було того минулого.есь час, що я була там, ми порівнювали кожен куточок з батьківщиною.

а тепер представимо найочікуванішу подію - в Україні мир і всі іноземці з'їжджаються подивитись на красу нашої країни, то що б я їм порадила?

1. Київ

просто маст-хев. велична столиця з неймовірною кількістю історичних місць, музеїв та крутих закладів! Київ - це кохання і я довго можу про це говорити.

2. Джарилгач

дуже маю надію, що колись цей острів-заповідник зможуть повернути до тями, бо я ніколи не забуду те море неймовірно блакитного кольору, пляжі і звичайно дельфінів, які були там, як свої.

3. Крим!

от думаю, чи треба пояснення?😉