Лінійк а для волосся "Metal Detox" від L'Oreal Professionnel
Нарешті дійшли руки поділитися враженнями на продукти з подарункового боксику 🖤
Дякую Makeup club та L'Oreal Professionnel за можливість спробувати нові для себе засоби, та в деякі навіть закохатися 😻
Серія Metal Detox відрізняється тим, що завдяки своїй інноваційній формулі, дбайливо очищає волосся, захищаючи його від пошкоджень, спричинених забрудненням та іншими факторами навколишнього середовища. Ефективно видаляє будь-які забруднення, у тому числі метали, які можуть потьмяніти волосся та зробити його неживим.
Моє волосся фарбоване, пористе, в'юнке, густе, часто неслухняне. Без достатнього зволоження починає казитися.
І крок - L'Oreal Professionnel Serie Expert Metal Detox
Професійний пре-шампунь-догляд для зменшення пористості та запобігання ламкості та небажаної зміни кольору.
Аромат: як і в інших продуктах лінійки, насичений та виразний солодкувато-свіжий. Приємний, не набридає.
Консистенція: досить рідка, гелева. Піниться слабо. На мою густоту волосся необхідно мінімум 4 натискання.
Спосіб використання: Розділіть вологе волосся на 2 секції. Нанесіть по довжині від 2 до 4 натисків помпи продукту, в залежності від довжини волосся. Розподіліть по всій довжині та кінчикам, емульгуйте 1-2 хвилини до утворення легкої піни. Розплутайте волосся. Не потребує додаткового часу, миттєва дія. Не змивайте. Далі необхідно нашарувати шампунь.
Ефект: не помітила його вплив за декілька використань. Що з ним, що без нього - однаковий результат чистого волосся. Але нічого поганого він однозначно не робив.
ІІ крок - L'Oreal Professionnel Serie Expert Metal Detox Anti-metal Cleansing Cream Shampoo.
Професійний очищуючий шампунь для зменшення ламкості та небажаної зміни кольору.
Консистенція: кремова, має відносно середню щільність, прекрасно піниться. Дуже економно використовується.
Спосіб використання: нашарувати на пре-шампунь (| крок), поступово нанести на вологе волосся, спінити, змити.
Ефект: цей шампунь шикарно очищує шкіру голови, я в захваті від результату! Мені важко продовжити свіжість волоссю, але з ним воно дійсно довше залишається чистим, має хороший обʼєм. Під час змивання уже помітно, що він не сушить пасма, не робить жорстким волосся. Я однозначно хочу його повторити 😻
ІІІ крок - L'Oreal Professionnel Serie Expert Metal Detox Anti-deposit Protector Mask.
Професійна маска для зменшення ламкості та небажаної зміни кольору.
Консистенція: помірно гус та, поживна, чудово розподіляється та ковзає по волоссю.
Спосіб використання: Поступово нанесіть на вимите і підсушене рушником волосся. Залиште на 1 хвилину. Ретельно змити водою.
Ефект: при змиванні продукту одразу помітила шовковистість пасм. Вони стали гладенькі. Висушене волосся після маски прекрасно зволожене, сяюче, мʼяке та живе. Не обтяжене, що важливо! Мені вона дууже сподобалася і я однозначно хочу повний розмір!
ІV крок - L'Oreal Professionnel Metal Detox Professional High Protection Cream.
Професійний крем-догляд для зменшення ламкості всіх типів волосся та небажаної зміни кольору.
Консистенція: продукт досить рідкий, не жирний, водянистий скоріше. Прекрасно розподіляється, економний у використанні, ним треба краплинку, аби не перенаситити волосся.
Спосіб використання: Нанесіть на підсушене рушником волосся. Висушіть волосся феном або дайте йому висохнути самостійно. Не потребує змивання.
Ефект: незмивашка спрацювала на відмінно! Волосся зробила більш мʼяким, шовковистим, блискучим. Полегшує розчісування та з ним кольорів більш сяючий! Знову класний продукт, який я собі хочу 😻
V крок - L'Oreal Professionnel Serie Expert Metal Detox Oil
Професійна олійка для зменшення ламкості та проти небажаної зміни кольору.
Консистенція: густа олія, шовковиста по текстурі, жирненька. З нею легко переборщити та отримати обтяжене та склеєне волосся, краще взяти менше, ніж більше).
Спосіб використання: Встряхніть перед використанням. Нанесіть на підсушене рушником вологе або сухе волосся по довжині та на кінчики, зробіть укладку. Не потребує змивання.
Ефект: додатковий блиск, сяяння та гладкість, але, знову ж таки, якщо не переборщити. Ефект доглянутого та зволоженого волосся подобається, але не скажу, що закохалася у неї.
Ефект, враження та висновки:
«Metal Detox» від L'Oreal Professionnel - достойна серія засобів, що дійсно працює!
Максимально крутий ефект я отримала, використавши усі продукти, виконавши усі 5 етапів: на фото та відео результат.
Волосся більш слухняне, зволожене, підживлене та блискуче! Набуло здорового та доглянутого вигляду: менш пухнасте та «наповнене», при цьому без ефекту обтяження.
Я не можу стверджувати на 100%, що ці засоби за період користування встигли збільшити стійкість кольору, але вигляд мого тону однозначно покращився!
Я кайфую від цієї лінійки і можу однозначно радити її! Особливо загорілася бажанням придбати шампунь, маску та крем-догляд 🖤
Коментарі (0)