Lytvynenko

Лінійка для волосся "Metal Detox" від L'Oreal Professionnel

Лінійка для волосся "Metal Detox" від L'Oreal Professionnel

Дякую Makeup club та L'Oreal Professionnel за можливість спробувати нові для себе засоби, та в деякі навіть закохатися 😻

Серія Metal Detox відрізняється тим, що завдяки своїй інноваційній формулі, дбайливо очищає волосся, захищаючи його від пошкоджень, спричинених забрудненням та іншими факторами навколишнього середовища. Ефективно видаляє будь-які забруднення, у тому числі метали, які можуть потьмяніти волосся та зробити його неживим.

Моє волосся фарбоване, пористе, в'юнке, густе, часто неслухняне. Без достатнього зволоження починає казитися.

Професійний пре-шампунь-догляд для зменшення пористості та запобігання ламкості та небажаної зміни кольору.

Аромат: як і в інших продуктах лінійки, насичений та виразний солодкувато-свіжий. Приємний, не набридає.

Консистенція: досить рідка, гелева. Піниться слабо. На мою густоту волосся необхідно мінімум 4 натискання.

Спосіб використання: Розділіть вологе волосся на 2 секції. Нанесіть по довжині від 2 до 4 натисків помпи продукту, в залежності від довжини волосся. Розподіліть по всій довжині та кінчикам, емульгуйте 1-2 хвилини до утворення легкої піни. Розплутайте волосся. Не потребує додаткового часу, миттєва дія. Не змивайте. Далі необхідно нашарувати шампунь.

Ефект: не помітила його вплив за декілька використань. Що з ним, що без нього - однаковий результат чистого волосся. Але нічого поганого він однозначно не робив.

Професійний очищуючий шампунь для зменшення ламкості та небажаної зміни кольору.

Консистенція: кремова, має відносно середню щільність, прекрасно піниться. Дуже економно використовується.

Спосіб використання: нашарувати на пре-шампунь (| крок), поступово нанести на вологе волосся, спінити, змити.

Ефект: цей шампунь шикарно очищує шкіру голови, я в захваті від результату! Мені важко продовжити свіжість волоссю, але з ним воно дійсно довше залишається чистим, має хороший обʼєм. Під час змивання уже помітно, що він не сушить пасма, не робить жорстким волосся. Я однозначно хочу його повторити 😻

Професійна маска для зменшення ламкості та небажаної зміни кольору.

Консистенція: помірно густа, поживна, чудово розподіляється та ковзає по волоссю.

Спосіб використання: Поступово нанесіть на вимите і підсушене рушником волосся. Залиште на 1 хвилину. Ретельно змити водою.

Ефект: при змиванні продукту одразу помітила шовковистість пасм. Вони стали гладенькі. Висушене волосся після маски прекрасно зволожене, сяюче, мʼяке та живе. Не обтяжене, що важливо! Мені вона дууже сподобалася і я однозначно хочу повний розмір!

Професійний крем-догляд для зменшення ламкості всіх типів волосся та небажаної зміни кольору.

Консистенція: продукт досить рідкий, не жирний, водянистий скоріше. Прекрасно розподіляється, економний у використанні, ним треба краплинку, аби не перенаситити волосся.

Спосіб використання: Нанесіть на підсушене рушником волосся. Висушіть волосся феном або дайте йому висохнути самостійно. Не потребує змивання.

Ефект: незмивашка спрацювала на відмінно! Волосся зробила більш мʼяким, шовковистим, блискучим. Полегшує розчісування та з ним кольорів більш сяючий! Знову класний продукт, який я собі хочу 😻

Професійна олійка для зменшення ламкості та проти небажаної зміни кольору.

Консистенція: густа олія, шовковиста по текстурі, жирненька. З нею легко переборщити та отримати обтяжене та склеєне волосся, краще взяти менше, ніж більше).

Спосіб використання: Встряхніть перед використанням. Нанесіть на підсушене рушником вологе або сухе волосся по довжині та на кінчики, зробіть укладку. Не потребує змивання.

Ефект: додатковий блиск, сяяння та гладкість, але, знову ж таки, якщо не переборщити. Ефект доглянутого та зволоженого волосся подобається, але не скажу, що закохалася у неї.

«Metal Detox» від L'Oreal Professionnel - достойна серія засобів, що дійсно працює!

Максимально крутий ефект я отримала, використавши усі продукти, виконавши усі 5 етапів: на фото та відео результат.

Волосся більш слухняне, зволожене, підживлене та блискуче! Набуло здорового та доглянутого вигляду: менш пухнасте та «наповнене», при цьому без ефекту обтяження.

Я не можу стверджувати на 100%, що ці засоби за період користування встигли збільшити стійкість кольору, але вигляд мого тону однозначно покращився!

Я кайфую від цієї лінійки і можу однозначно радити її! Особливо загорілася бажанням придбати шампунь, маску та крем-догляд 🖤