Туші Lamel
Подарунок від MakeUp Club
З продукцією від Lamel вже знайома давно, а от туші від цього бренду в мене вперше. Тому дуже було цікаво протестувати.
💜Першою спробувала туш для об'єму і підкручення вій. Туш має фігурну щіточку, доволі пухнасту. Щіточка добре профарбовує вії, підкручує. Туш дуже пігментована, надає віям соковитого чорного кольору. Стійка, не осипається, не відбивається на повіках.
Змивається туш, також чудово. Спочатку прибираю міцелярною водою, залишки без розводів прибираю гелем або пінкою для вмивання.
💛Подовжуюча туш з ефектом ліфтингу вій. Ця туш сподобалась трішечки більше. Має силіконову щіточку, якою дуже легко наносити туш. Все ж таки така форма для мене більш звична та зручна. Добре розподіляє вії, не склеює між собою. Мої короткі вії робить максимально довгими. Має насичений чорний колір. Стійка, але легко змивається без розводів.
Якщо чесно, я навіть не очікувала такої суперової якості. В мене є лише одна туш, яка стійко тримається і легко змивається без розводів (бо це для мене проблема). Тепер до неї добавились ще дві.
( Я навіть заснула з тушшю і вони залишились на місці, без відбитків та осипань).
Моя оцінка тушам 10/10.
Коментарі (0)