AsyaFox

Noria Al-Rehab для жінок та чоловіків

Noria Al-Rehab для жінок та чоловіків
Noria Al-Rehab для жінок та чоловіків
Noria Al-Rehab для жінок та чоловіків

Всім привіт, це Ася! ❤️

Нещодавно мені подарували мініатюру (3мл) арабських масляних парфумів, тому сьогодні про них. Noria від Al-Rehab - це парфум для жінок та чоловіків, належить до групи ароматів: Східні, Ванільні.

Нурія від слова «Нур» - світло, справді випромінюють світло, ніжність і спокій.

Чудовий, теплий, насичений аромат, що складається з чуттєвих нот білого мускусу, ууда, чарівних квітів і соковитих фруктів.

✨Основні акорди: мигдаль, пудра, білі квіти, троянда, уд, горіх, деревина, кокос, солодкі ноти, мускус.

Хочу зазначити, що це мої перші масляні парфуми, і я шкодую що не спробувала такий формат раніше. В даній мініатюрці зручний кульковий аплікатор що дозволяє наносити парфум обережно , в потрібні місця. Оформлення миле, маленька скляна баночка. В коробочці також була наліпка з назвою, але я вирішила не клеїти її, подобається мінімалізм)

На мені аромат розкрився пряно, яскраво відчувається мускус, що викликає бажання частіше вдихати цей запах. Трошки менше відчуваю квіти, деревину. Запах має "східний настрій", але не "душить". Він ніжний, не навʼязливий, грайливий, сонячний. Має чудову стійкість, більше 6 годин. Я рада що мож знайомство з масляними парфумами відбулося так приємно, тепер хочу спробувати як можна більше інших ароматів 😅

Дякую за увагу!