Zera Khaibulaeva

Моя боротьба з випадінням волосся

Моя боротьба з випадінням волосся

Останніх 2,5 місяці я втрачаю дуже сильно волосся. Нещодавно ми писали про переваги кольору волосся, тож через довжину і темний колір моє волосся помітно всюди на підлозі, а під час миття я мала пучок у ванній і пучок в руці.

Спочатку я просто спитала у сімейного лікаря про вітаміни для волосся, хоча треба було глибше копнути, тоді я почала приймати Solgar. Стан волосся, шкіри і нігтів мене порадував, але випадіння продовжувалось.

Потім в мене була операція, майже місяць я приймала антибіотики і думаю, це теж дуже вплинуло на продовження випадіння.

Коли я закінчила лікування в іншій частині тіла, повернулася до волосся. Здала аналізи, один з них-феритин, рівень в мене 6. Я знову звернулася до сімейного лікаря і вже детальніше описала проблему. Вона сказала, що анемії немає, тож проблема не дуже глобальна і порадила приймати вітаміни Волвіт та шампунь цієї ж марки.

Отака вийшла передісторія.

Моя боротьба з випадінням волосся

А тепер детальніше розповідаю про засоби, які мені порадили.

Вітаміни для волосся, шкіри, нігтів з біотином. Виробник: Індія.

Звісно про результати розповім трохи пізніше, адже приймаю тільки тиждень. У складі є 5 мг(5000мкг) біотину. За інструкцією приймати до їжі по одній таблетці на день.

Шампунь з біотином Волвіт.

Біотин - сприяє відновленню пошкодженої структури волосяного стрижня й активізує функціонування волосяних цибулин,що стимулює ріст здорового волосся. Також компонент запобігає передчасній появі СИВИНИ.

Виробник обіцяє:

🔸зменшення випадіння волосся

🔸стимулювання росту волосся

🔸живлення шкіри голови

🔸зміцнення волосся.

Упакування: картонна коробка, банка обʼємом 200 мл.

Консистенція прозора, колір з коричневим відтінком.

Аромат дуже приємний, ніжний, квітковий, простий але не навʼязливий, на волоссі тримається після миття.

Піниться гарно, піна приємна, мʼяка. Доречі, за інструкцією, треба нанести і потримати шампунь 2-3 хвилини, потім змивати. Після нанесення відчувається трохи холодок, але не подразнюючий.

Після шампуню волосся мʼяке, не обтяжене, розсипчасте, чисте на наступний день. Шампунь мені дуже сподобався, про випадіння теж судити ще зарано, але, сподіваюсь, у комплексі з вітамінами результат мене порадує.

Склад шампуню:

вода очищена, МІРА-лаурет сульфат, кокамідопропіл бетаїн, кокоглюкозид, PEG-4 рапсидамід, пропіленгліколь, біотин, кислота молочна, поліоксил 40 гідрогенізована касторова олія, аромат півонії,

складний ароматизатор, гранули гідроксиду натрію, бензиловий спирт, феноксиетанол, гуар гідроксипропілтримоній хлорид,

порошок калію сорбату, кислота бензойна, лактат натрію, крохмаль гідроксипропілтримоній хлорид, бензоат натрію, L-аргінін, кислота нікотинова, гідролізований білок пшениці, ліналол, L-лімонен, гераніол, оливкова олія, змішаний природний токоферол 90 %, сухий екстракт календули лікарської, сухий екстракт базиліку духмяного, сухий екстракт деревію

звичайного, екстракти паростка гороху,

екстракт хумулу люпулуса, сухий екстракт ромашки.