LunarDemetria

Моє тестування подарункового боксу Metal Detox від L'Oréal Professionnel

Моє тестування подарункового боксу Metal Detox від L'Oréal Professionnel

Привіт!

Коли мені подзвонили з Makeup та повідомили, що я виграла бокс від L'Oreal – мій вереск, здається, було чути далеко і довго 😂 Я рідко щось виграю, а це не просто виграла, а ще й те, на що я подивлялась і не ризикувала купувати, адже не розуміла, чи підійдуть ці продукти моєму волоссю.

Мій допис про переваги бути рудою (взагалі червоноволосою, але я в команді лисичок) – ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/39613/

Я неймовірно рада та вдячна команді Makeup та Makeup Club за челендж та можливість спробувати щось новеньке. І, нарешті, не дивлячись на відключення світла готова все розказати та показати. Бо набір дійсно шикарний.

Чесно скажу – перше використання я постійно подивлялась на листівочку з невеликим описом продуктів та порядком використання. Оце мені треба було, бо я себе знаю – заплутаюсь😂 Але потім трошки зрозуміла принцип та вже подальші миття голови були без думок «а що взагалі за чим».

Тож почнемо розглядати набір по порядку, з моїми коментарями щодо дії кожного продукту саме на моє волосся.

Моє тестування подарункового боксу Metal Detox від L'Oréal Professionnel
Моє тестування подарункового боксу Metal Detox від L'Oréal Professionnel
Моє тестування подарункового боксу Metal Detox від L'Oréal Professionnel

Першим у нас йде засіб, якого я в житті ще не пробувала. В інших своїх постах вже згадувала про те, ще не люблю довго чекати на дію масок, тому багатоетапний догляд за волоссям для мене був справді в новинку. Але будемо чесні, в більшості українських міст водопровідна вода має занадто високий рівень металів, який негативно впливає на локони. З використанням же цього засобу (і лінійки загалом) нам обіцяють захист від них та виведення їх з волосся. Тут міститься глікоамін, що якраз і надає такий ефект, а також 2%-й глікофілер, який відновлює пасма.

Отже засіб треба використовувати так: намочити волосся та дати йому трохи стекти, щоб воно залишилося вологим по довжині. Потім розділити на дві частини та нанести продукт на кожну з них, трохи проемульгувати до появи піни, розплутати пасма та одразу наносити шампунь.

І одразу скажу, цей засіб бажано використовувати, не допускаючи сильного забруднення волосся, як мінімум в моєму випадку це спрацювало саме так. Вперше я ним скористалася на четвертий день після попереднього миття голови, а спека та два тренування швидко і сильно забруднили локони. В моєму випадку пре-шампунь досить складно пінився, але при використанні його в наступні рази ситуація трошки покращилася. До того ж виробник заявляє про 2-4 натиски на кожну сторону, мені ж треба було по 7 для того, щоб процес емульгування розпочався. Але варто сказати, після цього волосся розчісується дуже добре прямо пальцями. А зазвичай навіть попередньо прочесане волосся перед нанесенням маски у мене встигає заплутатися. Тут цього не сталося. Але стався наступний етап – шампунь.

Продовжуючи тему захисту від металів у гру вступає шампунь. Він видаляє залишки шкідливих речовин, робить волосся еластичним та блискучим. Засіб має дійсно густу консистенцію, розподіляється дуже комфортно, не стікаючи. Я завжди наношу шампунь двічі, тут я зробила так само і на друге промивання піна стала ну дуже щільною, м'якою, вона тримала форму, яку їй задаєш. До того ж продукт має приємний запах, я вловила мускус та трошки цитрусу. Приємним бонусом є відсутність сульфатів, я хоч і не цураюся їх вмісту (поки що😅), але не проти, коли формула саме така.

Волосся після шампуню не заплутане, приємне. Не скажу, що сильно помітила зменшення вимивання кольору, але у мене зараз саме тонування, воно тече досить сильно, тому це й не дивно. А тим часом після легкого відтискання локонів до стану вологості вже необхідно переходити до найбільш ефективного для мене кроку.

Я люблю засоби, які треба тримати менше 3-х хвилин. Це – саме такий. І він дійсно дієвий!

Нам обіцяють захист від накопичення металів у структурі волосин, живлення та насичення, зменшення пористості. При цьому виробник вказує легку текстуру маски. Отут я трошки не погоджуся.

Маска приємно пахне, густа, спочатку наче навіть трохи в'язка. Вона добре наноситься, знов-таки не стікає, що для мене важливо (бо мені доводиться постійно ловити маски в ванній). Як я вже казала, тримати треба було лише хвилину, і вже після цього волосся легко прочісувалося, було абсолютно м'яке, гладке, при промиванні ставало одним єдиним полотном. Воно таке кайфове на дотик, що його хочеться торкатися. І так само, як і попередні засоби, маска має приємний дорогий аромат, який залишився і на локонах.

А вже після легкого просушування локонів рушником (колись я знайду собі тюрбан, але поки все ніяк) підходить етап фінального догляду за локонами. І з ним я розбиралася найдовше, адже здебільшого не користуюся нічим, окрім одного улюбленого антистатика. Проте це був цікавий досвід.

Тож крем-догляд. Тут також міститься глікоамін, що нейтралізує метали. Але для мене було важливим ще й те, щоб волосся було не обтяженим та не пушилось після використання. Стосовно першого пункту – трошки, але було, волосся по довжині на другий день після використання виглядало вже не дуже, хоча одразу – все було чудово. Але при цьому воно не електризувалося.

Консистенція при нанесенні була досить приємною, крем швидко розподіляється та вбирається. Але розміру пробника на мою довжину ледь вистачило. Серед усіх засобів набору тут для мене найбільш яскравий запах. І, напевно, нашарування з усім попереднім стало навіть причиною того, що саме після використання цього продукту моя подруга запитала, що це у мене за нові парфуми. Для мене це плюс, але для когось може стати недоліком, треба це враховувати.

І останньою частиною набору є засіб, якого я уникаю на постійній основі. Бо колись мала дуже неприємний досвід і тепер у мене є упередження стосовно нього. Тоді у мене волосся перманентно виглядало сухим і брудним, але це – не той випадок.

Першою цікавинкою стала текстура. Я звикла до того, що такі засоби мають консистенцію саме олії. Тобто рідкі, текучі. Але ця спочатку більш схожа на гель, який лише потім, при нанесенні стає дійсно олійкою. Вона перестає бути в'язкою, не обтяжує, приємно відчувається та робить волосся по-справжньому блискучим. Я боялася після використання побачити ефект жирних бурульок, але цього не сталося. Пасма м'які, вони не злипаються, а навпаки, розсипаються, легко розчісуються. Аромат цього засобу не такий помітний, проте він теж є. І саме використання цієї олії для мене стало найбільш несподіваним за відчуттями та результатами.

Набір мені справді сподобався. Це був новий для мене варіант піклування про волосся, яке за весь час моїх експериментів досить багато всього витримало.

Якщо ж оцінювати кожен із продуктів, то все по порядку виглядає так:

  • пре-шампунь отримує у мене 7/10 (-3 бали за проблеми з емульгуванням)
  • шампунь заслуговує на 9,5/10 (0.5 балів зняла за те, що перше промивання дає слабеньку піну)
  • маска має однозначні 10/10 (її я не проти повторити)
  • крем-догляд – це впевнені 7/10 (бали знімаю за обтяження та відчуття брудного волосся на наступний день)
  • олійка отримує 10/10 (дуже комфортна у використанні, але все таки не мій продукт).

Ще раз щиро вдячна Мейкапу та L'Oreal Professionnel за можливість спробувати всі ці продукти. І, звісно, дякую всім за прочитання❤️