#testmakeupclub
Мій перший подарунок від Makeup 🤗
У посилці на мене чекав не один,не два і не три засоби,а цілих сім. Тут і декоративна косметика нового для мене бренду O'BAYS і доглядові смаколики Mareve.
Флакони декоративних засобів з однакового матеріалу - матовий чорний пластик. Їх приємно тримати у руках і виглядає стильно.
O’BAYS Creamy Blush Stick
Рум'яна у стіку - це дуже зручно. У мене колір 02 - дуже гарний рожево-ліловий.
Окрім ковпачка мають ще додатково захисну кришку.
Стержень тримається добре.
Легко наносяться і розтушовуються додаючи свіжості обличчю. Пігментація середня і з ними легко працювати. Можна розподіляти пальчиком,або спонжем.
Мені дуже сподобались ці рум'яна.
O’BAYS Creamy Contour Stick
Warm Brown - насправді має бежевий відтінок і підходить у якості консилеру.
Упакування таке саме як у рум'ян і хайлайтеру. Аби дістати засіб потрібно прокрутити основу,як у помади.
Перекриття дуже легке і невагоме,тому можна використовувати тільки для освітлення зони під очима.
Текстура масляниста. У жаркій кімнаті починають виступати краплі.
Розтушовується легко і рівномірно спонжем.
Через деякий час скочується у зморшках.
Отож,цей "контур" виявився консилером. Його можна застосовувати для легкого маскування синців під очима,або для легкого освітлення цієї зони.
O’BAYS Creamy Highlight Stick
Хайлайтер також знаходиться у стіку,що викручується. Так само має захисну кришку і приємний на дотик матовий пластик.
Він надає неймовірно гарне і делікатне сяйво. У мене відтінок Silver Moon.
Дуже легко розподіляється пальчиком. Для помірного сяяння достатньо легко провести стіком по бажаній зоні обличчя і розтушувати.
Через кремову текстуру хайлайтер без проблем розподіляється поверх тональної основи.
У порівнянні із сухою текстурою, кремовий набагато простіший у використанні і не осипається при нанесенні.
На сонці виглядає дуже гарно. Мені дуже сподобався цей засіб з боксу.
O’BAYS Pore-Blurring Powder
За назвою уявляється класична пресована або розсипчаста пудра. Але відкривши ми бачимо силіконову формулу.
Пудра містить люстерко,пуховку та захисну пластикову мембрану,яка закриває саму пудру. Упакування зручне і продуманне.
Аромат - нажаль неприємний, гумовий. Після нанесення відчувається хвилин 5,а потім зникає.
При високих температурах -починає пітніти. Добре набирається гумовою пуховкою у комплекті.
За відгуками дівчат,донька порадила наносити цей засіб перед початком макіяжу. Так і зробила.
Але цей засіб я не зрозуміла,нажаль. Після нанесення на комбіновану шкіру пудра не матує. Розширені пори залишаються видимими. Проте з тональним він не конфліктує.
O’BAYS Long-Lasting Finish Powder
Знайомство із розсипчастою пудрою пройшло добре.
Упакування - прозора тара з чорною кришкою,що закручується. Саму пудру від кришк и розмежовує пластикова мембрана із дірочками через які потрапляє продукт. Перед першим використанням потрібно ще відклеїти наліпку аби відкрити отвори.
Об'єм - 11 г. Має вистачити на довго.
Пудра дуже дрібного помолу білого кольору. Проте на обличчі вона прозора.
Зі своєю задачею справляється добре. Швидко матує шкіру і лягає тонким невідчутним шаром. Це ще один засіб який порадував.
Шовк для ванни Mareve "Rose Wine "
Миле упакування засобу - перше що помічаєш. Пляшечка зі скла,достатньо важкенька. Після закінчення шовку можна зберігати у баночці прикраси,або якісь дрібнички. Може стати гарним доповненням до подарунку.
Шовк нагадує бомбочку для ванни але з м'якшою текстурою.
Шимеру не багато,тому після прийняття ванни він не залишається на шкірі. Після контакту з водою рожевий шовк розчиняється і вода стає мутно-білою. Утворюється трохи піни і яскравіше відчувається троянда. Аромат приємний, з пляшечки дуже насичений.
Шовк стає гарним доповненням до розслабляючої ванни. Найбільше сподобався аромат,який наповнює кімнату. Продукту всього 80 г ,але використовуючи у якості ароматизації може вистачити на довго.
Парфумований дезодорант Mareve "Rose Wine "
Має мінімалістичний дизайн у стилі бренду. Відкривається досить не типово - відкручуванням по різьбі.
Аромат приємний квітковий. Текстура також не звична - восково-гелева. Дезодорант ніжного рожевого кольору.
Наноситься легко, без проблем ковзає по тілу і лягає тонким шаром.
Одразу після нанесення аромат відчувається яскраво. Проте, протягом наступних двох годин повністю зникає.
На потовиділення не впливає, власне це і не його задача.
У жаркому приміщенні на засобі з'являються краплі. Він також пітніє)
Загалом дезодорант виконує свою функцію перші декілька годин.
Дякую Makeup Club за чудову можливість спробувати нові для себе засоби! Це дуже цікавий досвід та приємні відчуття перемоги.
Протестувавши усі засоби можу виділити фаворитів : рум'яна,хайлайтер та розсипчаста пудра. Найбільше не зрозуміла гелеву пудру.
Загалом враження від боксу позитивні) Залюбки продовжу використовувати!
Коментарі (0)