Анастасія В

O'BAYS & MARÊVE: цілий бокс монохромної естетики

O'BAYS & MARÊVE: цілий бокс монохромної естетики

Ніколи не чула про ці бренди, тож абсолютно все для мене було новим і думка складалась з чистого аркушу.

Розпочнемо огляд з декоративної косметики O'BAYS.

Тара повністю пластикова, матова, є велике дзеркало і міститься дуже приємний на доторк спонж. Останній має софт-тач покриття зі сторони для нанесення та резинове покриття зі сторони для пальців, надійно фіксується в руці і не ковзає під час використання.

Колір самої пудри ефектний, дуже красивий візерунок з молочного та блакитного кольору. При нанесенні на шкіру колір не помітний, тож не варто боятись випадково стати Аватаром 🤭

Схоже, що пудра не містить ароматизаторів, тому пахне вона тим, чим вона і є — силіконом з ледве помітними домішками (у складі є олія жожоба)

У подібних виробів є декілька способів застосування: або як затирка пор під тональний крем, або як звичайна пудра зверху усього макіяжу. Останній спосіб зараз є дуже популярним та відео з ним набирає мільйони переглядів у соцмережах. Проте, я би використовувала її суто для приховання пор на обличчі для важливих подій чи фотозйомок, а з повсякденним жирним блиском та фіксацією макіяжу ліпше справляється наступна позиція в цьому боксі.

Не збуваємо також, що дерматологи не радять наносити такі продукти занадто часто та екстримально бажано змивати її гарним продуктом для демакіяжу, бо сіликон дуже погано вимивається. В ідеалі це має бути шось накшталт гідрофільної олії або, також новинок ринку, 2-в-1 гідрофільної олії + засобу для вмивання. Міцелярної води може бути недостатньо, хіба що можна ще спробувати якусь двохфазну.

Тара пластикова: матова софт-тач кришка та гладкий прозорий контейнер. До нього входить пухкий оксамитовий спонж, користуватись ним зручно та приємно. Запаху немає.

Класика, класика, класика. Дуже мало що є сказати про цей продукт, бо це суто база, котра підійде будь-якому новачку. Моя найперша пудра була такого ж формату, тому я впевнена, що з цим справиться хто завгодно. Можна використовувати її як для фіксування макіяжу, так і як підложку для розтушевання тіней та інших сухих продуктів. Якщо у вас жирні повіки, ця фіксувальна пудра дійсно допоможе тіням триматись довше через свої абсорбуючі властивості. Также, як варінт, нею можна фіксувати стрілки з підводки і вони також будуть триматися довше навіть на жирних повіках, головне не перестаратись і не забілити стрілочки вщент.

Вистачає такого продукту у такій грамовці просто на роки, тому можна не боятись і не економити її при використанні, щоб не вийти за строк придатності. Продукт відробляє свої вартість на всі сто відсотків, можна брати і не боятись помилитись.

Всі вони виглядають однаково, тож зоорієнтуватись можливо тільки по написах на тарах. Матеріал футляру знову в одному стилі серії — чорний пластик, що покритий софт-тачем. Сам продукт захищений додатковою прозорою кришкою-заглушкою, що мінімізує можливі ексцеси. Тара міцна, тож є надія, що основної кришки вистачить надовго. Неймовірно приємно крутити і просто тримати в руці, це майже антистрес.

Запаху немає, консистенція у трьох продуктів дуже приємна, кремова гарно тушуються в тональний крем, трохи тануть на шкірі (в складі усіх маємо олію жожоба та пінника лугового). Звісно, що рум'яна та хайлайтер містять, схоже, більшу частку сухих продуктів, тому контур наймасляніший з усіх предмтавлених.

Стік-хайлайтер мені дістався у відтінку 01 Silver Moon. Дуже цікавий колір підложки, я би назвала його натуральний білий з нейтральним підтоном, що ідеально підійде для повсякденного макіяжу будь-кому. Дає чудовий вологий фініш, окремі блискітки дуже важко розгледіти. Яскравість регулюється нашаровуванням. Чудовий варіант для повсякденного макіяжу та селфі.

Стік-рум'яна маю в відтінку 02 Mauve Pink. Дуже цікавий пігмент, бо він має також нейтральний підтон. Колір наче трохи різний під яскравим сонячним світлом та при розсіяному світлі вдома. Скоріш за все, він буде достатньо універсальним для будь-якої шкіри. Гарно тушуються в тон та залишають трохи тінту, як мені здалось, та чудово підійдуть на роль мультитаскера.

Стік-контур був надісланий у відтінку 01 Warm Brown. Маємо ту ж саму ситуацію, що з рум'янами — відтінок трошки змінюється в залежності від освітлення, але цей вже точно не підійде для дуже холодної шкіри. Знаю, що з випадку з контуром багато хто любить порушувати правила і брати теплий відтінок на холодну шкіру, але тут судіть самі. Він достатньо напівпрозорий щоб справитись і з цим завданням, напевно. Також дуже гарно тушується в тональний крем, але нашаровувати, певно, буде не можливо, це продукт не для ефекту драми.

В боксі мене очікував парфумований стік-дезодорант та шовк для ванни, обидва поєднанні не тільки тим, що зроблені в Україні, але і фірмовим ароматом — rose wine.

Забавно, що в описі аромату на упаковці зазначають що він східно-квітковий з ноти цвіту жасміну та зеленого мандарина. Трошки когнитивного дисонансу, бо ані троянд, ані вина, ані рожевого вина нам не поклали 🤭 З коробки обидва засоби пахнуть якісною, але звичаною віддіушкою як для засобів для душу. При використанні вже дійсно можна почути ту саму обіцяну східно-квітковість, в базі точно є якість теплі нейтральні спеції накшталт бобів тонка чи бобів ванилі, квітів майже не чутно, є тільки легенька прохолодна свіжість від них. У результаті маємо достатньо нейтральний аромат, котрий не буде когось сильно тригерити, але від цього він і недостатньо глибокий та особливий, щоб запам'ятатись.

Має чудову важкеньку скляну тару, котру легко після використання можна використати для чогось іншого, та дуже милий бантик з чорнох репсової стрічки, що в мене, чомусь, був перегорнутий догори дригом — в цьому є свій шарм)))

Шимеру достатньо, щоб не виглядати як дискошар після сеансу, вода набуває ніжно-рожевого кольору. Особливих змін зі шкірою я не помітила, але цей продукт точно покращує досвід від прийняття ванни і чудово підійде для тих амфібій, що люблять закриватись у цій кімнати з улюбленим серіалом чи книгою на години ☺️

Вважаю, що цей продукт буде приємним доповненням до будь-якого подарунку та гарною ідеєю для корпоративного презенту співробітникам.

💙 Made in Ukraine 💛

Варто одразу відмітити дуже стильну тару з глянцевого пластику, продукт приємно тримати в руці та користуватись. Гарно буде дивитись в будь-якій косметичці чи сумочці, при цьому не привертаючи особливої уваги.

Швидко вбирається, певно, як і усі стіки, та через м'який склад не має пересушувати шкіру, але через це і не підіїде для дуже інтенсивних занять спортом чи для прогулянки спекотним літом. Не залишає плям на одязі та не перебиває запах парфуму.

💙 Made in Ukraine 💛

Дякую команді MakeUp за предоставлену можливість познайомитись з новими для мене брендами. Не бійтеся брати участі і нехай тобі, любий читач, пощастить отримати бокс в наступному розіграші ❤️