Мисткиня🎨

Праймер для тіней від Nyx

Вітання, паняночки!

Я власниця комбінованої шкіри схильної до жирності та маю нависаюче віко. Невдале комбо для використання тіней та підводок. З генетикою не посперечаєшся. За будь-якої погоди навіть найстійкіші та найякісніші тіні нещадно скочуються у некрасиву складочку і псують загальний вигляд макіяжу очей. Тоді я знайшла вихід - обов'язково використовувати праймер. Пробувала різних виробників: Artdeco, Lamel, Eveline, але найкращим для мене став праймер для тіней і лайнеру для повік Nyx professional makeup ultimate.

Тюбик оснащений зручним аплікатором, має кремоподібну консистенцію світло-бежевого кольору. Запах майже відсутній.

Головне не наносити продукту забагато, бо буде довго висихати. Є незначне відчуття стягнутості, яке швидко минає. Не розтирається. Колір тілесний на повіці ледь помітний, а от тіні поверх нього стають більш яскравими і пігментованими. Навіть найбюджетніші виглядають достойно.

У найспекотніший день вирішила влаштувати праймеру справжній тест драйв. Зранку нанесла продукт, дала йому висохнути, намалювала стрілку коричневим олівцем Lamel і додала тіні.

Я була приємно вражена. Мій мейк в кінці дня пережив спеку і виглядав доволі свіжим. Лише стрілка трохи відпечаталась на повіці, а так - просто неймовірний результат! Праймер Nyx - "суперклей" для тіней. Змивається без проблем улюбленою міцеляркою.

Сподіваюсь мій досвід стане вам у нагоді)

Дякую за увагу! Обійняла)

Завжди ваша Мисткиня