Делі катна ензимна пудра українського виробника SKINBAR
за доступною ціною..
Взагалі я дуже скептично ставлюсь до українських косметичних брендів, бо в 80% випадків їх продукція мені не підходить. Але цей випадок попав в ті 20%, що в саме 💖.
Як і всі ензимні пудри, вона представляє собою білий порошок, що розчиняється при контакті з водою. Такий варіант делікатного пілінгу є дуже класним і для подорожей і для домашнього використання, оскільки пудра не займає багато місця, вистачає її надовго, та і терміни зберігання значно вищі ніж у продуктах з водою.
Склад гарний, окрім ароматизатора цілком безпечний.
Пудра має приємний аромат екзотичних фруктів. Незважаючи на ароматизатор у складі, вона підійшла для моєї чутливої шкіри.
Спершу насипаємо трохи пудри в долоню, додаємо води, розтираємо до утворення пінки і наносимо на чисте вологе обличчя і змиваємо.
Шкіра після використання стає більш гладкою та приємною на дотик. Це непогана заміна скрабам та пілінгам для чутливої шкіри. Також підійде як додаткова процедура у догляді.
Шкіру трішки підсушує, тому обов’язково зволожувальний крем після використання. Розхід мінімальний, вистачає її надовго.
Коментарі (0)