Yana__matviets

#charitybirthday

#charitybirthday
#charitybirthday
#charitybirthday
#charitybirthday

Я хочу приєднатись до всіх привітань для Олена (ось новий глюк не можу тебе відмітити)

Але можете долучитись до челенджу за посиланням

https://club.makeup.com.ua/post/41339/

Сонечко ти чарівна, гарна дівчина з великою душею!

Своїм челенжем ти показала, що ти дбаєш і думаєш не лише про себе, але й про оточуючий тебе світ!

І ви спитаєте до чого тут твій манікюр?

В Україні у місті Лева знаходяться чарівні Arleysign

Я обожнюю цей бренд, про що казала неодноразово

НЕ ЛИШЕ СЬОГОДНІ..

19 червня - Міжнародний день боротьби із сексуальним насильством в умовах військового конфлікту.

І тисячі жінок потребують опори.

Саме

В

Цю

Мить

Ще з трипільської культури до нас дійшла ідея: коли бракує слів, на допомогу приходять символи.

Так зародився цей важливий благодійний проєкт між GIDNA, NESHEVA та ARLEY SIGN.

В сеті тимчасових тату ти знайдеш пояснення до кожного символу, що тягнеться коренями до наших пращурів.

Бо тільки маючи коріння ми набуваємо сили.

І що найважливіше: 50% від продажу кожного набору татуювань підуть на підтримку проєкту GIDNA.

Нажаль саме цей сет ще не представлений на мейкапі

Український бренд косметики Piel Cosmetics працює та віддає 35% від продажу на допомогу. В перші дні бренд віддав усі запаси антисептиків. Це понад 4000 шт. вартістю 250 тис. гривень.

Piel Cosmetics робить не лише донейшени на ЗСУ, а й адресно допомагає переселенцям, волонтерам, пацієнтам Охматдиту, ТрО, батальйону "Азов". Закуповує дрони, турнікети, тепловізори, розвантаження, паливо, автомобілі, обладнання для захисників на передовій.

L'Oréal Україна

Програма «Краса для всіх»

Її мета – за допомогою спеціального курсу допомогти жінкам, які перебувають у непростій життєвій ситуації, опанувати основи перукарської майстерності й почати кар’єру в галузі краси.

Гуманітарна підтримка

З початку рос. вторгнення L’Oréal Україна спільно з партнерами забезпечують українців засобами гігієни: людей у лікарнях, матерів і новонароджених у пологових будинках, вимушено переміщених осіб, людей похилого віку

Підтримка херсонців

Бренду вдалося зібрати й надіслати на допомогу понад 800 кілограмів речей.

Додатково забезпечували гуманітарною допомогою мешканців Херсонщини й донатами прихисток Best Friends на відновлення вольєрів і закупівлю ліків для тварин.

Також забеспечилим лікарні в Іванкові й у Чернігові сонячними панелями

Компанія Alfa Development, дистриб’ютор брендів HydroРeptide, Comfort Zone, SoSkin доєдналася до боротьби на всіх фронтах. Директор вступив до територіальної оборони Києва та з перших днів вторгнення окупантів чергував на блокпостах, рив окопи й захищав населення. Бухгалтерія працювала на волонтерському складі, маркетологи шили сітки, інженери – долучилися до IT-війська України, лікарі-тренери та менеджери в роботі з клієнтами стали волонтерами.

Команда Amway Україна призупинила операційну діяльність у рос. та припинила імпорт продукції. Надає гуманітарну допомогу, надсилаючи продукцію (харчі та напої, засоби особистої гігієни, вітаміни й дієтичні домішки для дітей і дорослих) лікарням, дитячим будинкам, волонтерським організаціям.

Європейський офіс Maria Galland Paris у Європі ще в перші дні війни відкрив благодійний рахунок і зібрав чималу суму в 55 000 євро на користь благодійних організацій, що допомагають нужденним людям в Україні.

Medik8

З перших днів війни компанія Starlit Group підтримує українських захисників та волонтерів – людей, завдяки яким ми зустрічаємо кожен новий ранок живими. . Частину з отриманих від продажу коштів вона передає благодійним організаціям, які допомагають постраждалим через війну українцям, а також фонду, що опікується жінками з раком молочної залози.

#charitybirthday