Jacklyn Void

Prestige Be Extreme кольорова фарба, враження.

Prestige Be Extreme кольорова фарба, враження.

Сьогодні поговоримо про Prestige Be Extreme. Моє знайомство з цією фарбою почалось кілька років тому, коли моя подружка пожалілась мені, що вона купила зелений відтінок, але в неї нічого не взялось. Будемо розбиратись що з себе представляє ця фарба та чому ж в подруги не взявся колір.

Prestige Be Extreme кольорова фарба, враження.

Be extreme це фарбник прямої дії або прямий пігмент. Що це означає? Це значить що вона не потребує додаткового змішування з окисником, наносимо прям з тюбика. З плюсів, прямі пігменти не шкодять волоссю на відміну від звичайних фарб.
Треба враховувати, що прямі пігменти потребують попереднього знебарвлення волосся, інакше на темному волоссі максимум що ви отримаєте - легкий відтінок на сонці, бо у складі немає компонентів для освітлення. Це пояснює чому в подруги не було резутату - вона чорненька)
На своїх, попередньо освітлених, патлах тримаю фарбник 20 хвилин або пів години, але якщо перетримати то не страшно)

Формат упаковки - металевий тюбик. Це не погано але і не добре, тут вже кому як зручніше. Особисто мій улюблений формат пакування - банка, як у directions. Бо з банки можно без напрягу дістати рештки, а з тубусом доведеться поплясать з бубном.

За п'ять (або більше, точно не згадаю вже) років користування я протестувала майже всі відтінки. Нажаль, фото лишилось не так багато, але змогла знайти частину.
Кольори дуже пігментовані та яскраві, дуже велика палітра, тож кожен знайде собі щось до вподоби.
Чому я звернула свою увагу саме на цей фарбник? Бо свого часу тестувала багато інших: directions, lunar tides, arctic fox, антоцианін, crazy colour та інші.
Звернула увагу через ціну. Коли я тільки про нього дізналась, то він вартував лише 50 грн за тюбик, що дало мені можливість награтися в веселку. Зараз ціна змінилась, але все ще виграє у порівнянні з вище згаданими фірмами.

По стійкості вистачало на пару тижнів, півтора-два з який воно тримало яскравий колір і потім починало змиватись через більш пастельний. (Мию голову раз на 2-3 дні.) Прикріплю фото приклади.
Веселка змилась дуже добре, потроху зійшла зовсім в нуль.

Помаранчевий с зеленим теж гарно вимився. До речі, це досі одне з моїх найулюбленіших фарбувань.

Після того як мені в салоні спалили волосся, обрала для себе насичений зелений, зійшов через м'ятний. (Отак буває. Перший раз в житті пішла до салону і волосся відпало, до того все життя фарбувалась сама.)

Для свого цінового сегменту гарна фарба, широкий вибір відтінків і легка у використанні. Враження від використання позитивні.