Дізнайся, як пахне лаванда
Враження від ефірної олії лаванди від Floya💜
Якось я зрозуміла, що мені дуже подобається аромат лаванди в косметиці. То того ж вважається, що лаванда заспокоює та налаштовує на гарний сон. Тож я почала скуповувати косметику з лавандою, і логічним кроком було й придбання ефірної олії.
Коли вперше відкрила пляшечку, то трошки здивувалась, адже це був трошки не той аромат, на який я очікувала. Він доволі різкуватий, міцний, і тільки десь здалеку нагадує той ніжний приємний аромат, яким зазвичай пахне косметика з лавандою. АЛЕ варто нанести пару крапель на шкіру, і протягом півгодини аромат поступово стихає та стає більш знайомим, більш схожим на той лавандовий аромат, до якого я звикла.
Нещодавно я придбала букетик лаванди, так от дійсно: якщо занурити у нього обличчя й гарненько занюхати, то аромат саме такий: сильний, яскравий, але дуже приємний🥰 Тож маю надію, що олія справжня.
Наношу пару крапельок ввечері перед сном або й іноді протягом дня на зап'ястя. І вже обожнюю ту міцність на початку, бо ж насправді навіть у найбільш насиченій фазі аромат гарний. Він тримається на шкірі близько 1,5-2 годин, поступово стихаючи, доки не стане зовсім непомітним. І весь цей час дарує приємні відчуття.
Отже, мені ця ефірна олія лаванди дуууже сподобалась💜
Дякую за увагу🫶
Коментарі (0)