Fraulein

Фруктовий бум у флакончику: Al Rehab Tooty Musk

Фруктовий бум у флакончику: Al Rehab Tooty Musk

Продовжую розповідати про свою колекцію улюблених масляних парфумів.
Сьогодні хочу поговорити про досить спірний, особисто для мене, аромат. Адже Tooty Musk виявився не таким, яким я його уявляла. За моїми очікування це мав бути аромат насиченого варення з малини, такий густий і солодкий.

Але він виявився таким вибуховим. Це кисло-солодкий активний аромат, в якому малину ледь чути.

Спочатку я його не зрозуміла, думала, що мабуть, будемо прощатись, віддам комусь. Але потім вирішила дати йому шанс, та просто залишила в спокої.
Повернулась до нього лише через декілька місяців. І, ви знаєте, мені він сподобався.

Піраміда аромату
Верхні ноти: чорна смородина, шипшина, рожевий перець;
Середні: малина, ожина, біла лілія;
Базові: білий мускус та ваніль.

Я почула в ньому багатогранність, глибину.

Це вже не просто компот, це велика тарілка спілих, соковитих фруктів, посипаних цукром. А поруч стоїть стакан соковитого газованого лимонаду. Але це не дитячий солоденький аромат, а цікавий переливистий жіночий парфум.

Що мені подобається в масляних роликах Al Rehab - це їх грайливість. Вони не звучать весь час однаково. То їх не чути майже зовсім, то десь ледь-ледь, а іноді повіє таким теплим вітром аромату, що просто збиває з ніг!

Я люблю наносити його вдома, це так підіймає настрій. Особливо, коли за вікном іде дощ або виє вітер. Так комфортно відразу стає. Також для глибини звучання я іноді міксую його з червоним "яблучком" Jeanne Arthes.

Tooty Musk - аромат на цілий рік
. В холоді він розкривається солодістю, ваніллю, а в теплі більше віддає кислинкою, добре чути запах перетертої смородини з цукром. Це той аромат, що сподобається, мабуть, кожному.