Обновочки
Ну дуже гарна акція і не дуже приємна ситуація
Я вибрала 4 парфуми для себе і 1 для коханого .В подарунок мені поклали пов'язку (потім мені на наступний день прийшло повідомлення ,що я на мейкапі певний час і можу зробити замовлення і вибрати собі подарунок .Я зібрала кошик на більшу суму чим там було вказано но подарунку так і не було ,ну думаю може треба самій добавити ,добавила ключницю .Потім мені на наступний день дзвонять з мейкапу і кажуть ,що у мене два замовлення і ключниця не буде йти в подарунок,що її зарахують по повній вартості і сказали ,що в подарунок пішла пов'язка (яку я не вибирала) ну кажу чи можна забрати пов'язку з замовлення і зробити в подарунок ключницю , нащо мені відповіли : це неможливо бо те замовлення вже збирається спитали чи залишати ключницю я сказала так ,і мені назвали суму мого замовлення і добавили ключницю потім ми попрощалися ,і я зрозуміла ,що в мене і так вона врахована передзвонила сказала про цю ситуацію а оператор мені почала казати ,що я не з нею розмовляла розкажіть як все було і вона подивиться замовлення (хоча це та сама жінка була по голосу було чути ) вона перевірила і сказала ,що в мене та сума яка була і залишається).
✅Ну ,що можу сказати це не прям страшна ситуацію я люблю мейкам ,але для чого писати ,що ви зможете самі обрати 🤷♀️ дякую ,що пов'язка в фіолетовому кольорі який я люблю .Ну просто мені на тей час потрібна була ключниця ,але пов'язка тоже добре мені вона досить сподобалася .
-1 парфуми Giorgio Armani Si Passione :
Що хочу сразу сказать духи не стійкі ! Аромат приємний .
Тип аромату: квіткові, фруктові
Початкова нота: Груша, Рожевий перець, Чорна смородина
Нота серця: Геліотроп, Жасмин, Троянда
Кінцева нота: Білий кедр, Ваніль
-2 парфуми GIFT! Giorgio Armani Acqua di Gioia:
Духи пахнуть свіжістью і квіточками по стійкості також не дуже сподобалися .
Тип аромату: квіткові
Початкова нота: Лимон, М'ята
Нота серця: Жасмин, Півонія, Рожевий перець
Кінцева нота: Кедр, Лабданум, Цукор.
-3 парфуми DKNY Be Delicious:
На літо чудовий варіант запах прикольний ,але не стійкі .
Тип аромату: квіткові
Поч аткова нота: Грейпфрут, Магнолія, Огірок
Нота серця: Зелене яблуко, Конвалія, Троянда, Тубероза, Фіалка
Кінцева нота: Біла амбра, Деревинні ноти.
-4 парфуми Yves Saint Laurent Black Opium Illicit Green
Цитрусом мені не прям пахне скоріше приторно солодкий запах як на мене ці духи точно не на літо.Я дуже люблю солодкі запахи ну цей прям дуже приторний.
Тип аромату: квіткові, цитрусові
Початкова нота: Ваніль, Кава, Кедр, Пачулі
Нота серця: Інжир, Білі квіти
Кінцева нота: Груша, Зелений мандарин
-5парфуми Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme Bleu Electrique.
Це духи для мого коханого аромат поки мені не дуже зайшов .
Тип аромату: ароматичні, свіжі, східні
Початкова нота: Імбир, Кардамон, Цитруси
Нота серця: Герань, Лаванда
Кінцева нота: Ветівер, Кедрове дерево
Ще я замовила помаду від LN Pro пізніше про неї розповім.
Порадьте хтось духи с запахом цитрусів .
Коментарі (0)