Крем і сироватка від Ptashkin Sad — улюбленого українського бренда
Базовий денний/нічний крем для сухої чутливої шкіри Creamy
Моя косметична поличка — це 95% догляду, та 5% декоративних засобів. Цікаво, що всі 90% з 95% — це доглядова косметика одного українського бренда Ptashkin Sad. Про неї і хочу тут розказати. Сьогодні в головних ролях крем "Creamy" і сироватка "Sunshine". Це ті засоби, якими користуюсь сама, раджу подругам, позичаю хлопцю і хочу, щоб про них знало більше людей.
Базовий денний/нічний крем для сухої чутливої шкіри Creamy
Моя шкіра від природи доволі суха. Щоденне вмивання робить її ще сухішою, тому зволожувальний крем — це те, без чого не можу обійтися. Обрала Creamy з надією на моментальний ефект. Та отримала значно більше, адже цей засіб має накопичувальну дію. Він не просто усуває сухість та подразнення, а немов активізує природну функцію шкіри до самостійного відновлення та балансування.
Властивості
Щоб зрозуміти, як діє засіб, я вивчила його склад (не без допомоги MakeUp, сайту Ptashkin Sad та гугла)
- Олія троянди москета і фітостероли крамбе. Ці компоненти в синергії сприяють оновленню шкіри, а це підвищує її еластичність і пружність. Легка олійка та фітостероли зміцнюють захисний бар'єр шкіри.
- Комплекс фосфоліпідів, гліколіпідів і фітостеролів. Все це фізіологічно сумісні зі шкірою компоненти. Відчуваю, що і моя шкіра їх полюбила. Вони заспокоюють подразнення та запобігають надмірній сухості.
- Комплекс рослинних пребіотиків. Він доданий в склад, щоб підсилювати природний мікробіом шкіри та пригнічувати розвиток патогенних мікроорганізмів.
- Екстракти солодки, уснеї і шавлії. Добре зміцнюють капіляри, тому зникають почервоніння і прояви куперозу. Також ці рослинні екстракти підсилюють імунітет шкіри та прискорюють оновлення клітин.
- Комплекс церамідів. Відбудовує ліпідний шар шкіри. Саме тому ніяке зневоднення та негативний зовнішній вплив не страшні.
- Сквалан і масло ши. Це природні пом'якшувачі. Вони теж зміцнюють захисну мантію епідермісу, при цьому діють без відчуття обтяження.
- Натуральний зволожуючий фактор — фізіологічний компонент, який підтримує баланс вологи та немов наповнює шкіру зсередини. Рослинний пропандіол і пентиленгліколь посилюють його дію.
Ефект
Після нанесення крему одразу зникає сухість та відчуття шорсткості. До шкіри приємно торкатися, немає відчуття стягненості. Цей крем беру і на зиму, і на літо. Ніякої надмірної жирності. Вбирається доволі швидко.
Аромат і колір
Це те, що точно не для всіх. Якщо ви звикли до ароматизованих засобів із масмаркету, то аромат цього крему буде для вас як мінімум незвичний. Він має легкий трав'янистий нюанс. Мені в ньому відчувається щось аптечне. Чому б ні, якщо у формулі немає жодного штучного ароматизатора, а весь запах — це все від тих натуральних рослинних компонентів, які всередині.
Колір має злегка зелений тон, проте при нанесенні на шкіру він швидко адаптується та зливається із природним.
Вітамінна сироватка "Sunshine" для обличчя
Перше, що скажу — вона не забиває пори, а це дуже важливо. Головне завдання сироватки: захищати шкіру від оксидативного стресу і насичувати вітамінами. Вона для мене як власний сек'юріті в місті, адже знаю, що вона створює невагомий бар'єр на обличчі від зовнішніх агресорів.
Властивості активних компонентів
- Бакучіол — це актив, який діє так, як вітамін А. Проте дуже ніжно. Я бачу, який він дає ефект, та ніяких подразнень, що бувають від ретинолу, зовсім не було. За це ставлю лайк. Я знаю, що бакучіол стимулює синтез колагену та зменшує ознаки старіння. Він прискорює оновлення шкіри, як це би робив вітамін А.
- Вітамін С у стабільній формі. Це потужний антиоксидант. Я живу в місті, і намагаюсь вберегти свою шкіру від оксидативного стресу та зовнішніх забрудників. Тому вітамін С в цьому кремі, на мій погляд, тут дуже доречний, адже якраз закриває такі потреби. Окрім цього з ним шкіра має більш свіжий вигляд, наче з'являється сяйво. Знаю, що вітамін С, як і бакучіол, прискорює клітинне оновлення. Тому за свій рівний тон обличчя йому окреме "дякую".
- Бурі водорості. Це саме той компонент, який зняв всі мої запалення і запобіг прищам. З ним спокійна я, бо спокійна моя шкіра.
- Коензим Q10. Це нашумівший компонент, для якого і тут знайшлося місце. Він діє на клітинному рівні та піклується про те, щоб шкіра довше залишалась молодою, а зморшки ставали малопомітними.
- Сквалан і арганієва олія. Ті компоненти, які пом'якшують, розгладжують мою шкіру. Вони відновлюють природний ліпідний шар, як кажуть на сайті виробника. А це захищає шкірний покрив від зневоднення.
Ефект
Сяяння — це головний ефект від сироватки. А ще вона зробила мою шкіру неймовірно оксамитовою. Тон став більш рівний, не видно старих пігментних плям від запалень.
Аромат і колір
Колір сироватки напівпрозорий. Мені вона пахне квітковим пилком. Хоча сприйняття ароматів у кожного різне. Головне те, що штучних ароматизаторів у формулі немає.
Як я поєдную цих два засоби
Після очищення та тонізації я наношу крем. Беру два натиски. Потім даю йому час поглинутись. На це йде орієнтовно 3-5 хвилин. Вже згодом застосовую сироватку. Я наношу 3-4 краплі на долоні та добре розтираю. Потім легкими рухами наношу по масажних лініях на обличчя.
Якщо крем погано поглинувся, то сироватка може скочуватися. Тому важливо мати терпіння. Це дуже відповідає принципу Slow beauty. Повільне нанесення, повільний догляд, все повільно, проте довгостроково та значно ефективніше за засоби, які діють моментально.
Інколи наношу крем самостійно. Особливо у спекотну пору. Тоді якщо вранці крем, то ввечері на очищену та тонізовану шкіру наношу сироватку. Ще нещодавно почала робити масаж обличчя. Саншайн тут якраз дуже підійшла.
Пакування
Коментарі (0)