MariiBilous

#testmakeupclub

#testmakeupclub
#testmakeupclub

Огленемо спочатку доглядову косметику від O’bays

Компактна в фірмовому чорному, матовому пакуванні, а в середині засіб, на вигляд ніби море. В середині є дзеркало захищене плівкою, красива пуховка яка одягається на пальчики, між пудрою та пуховкою є захисний пластик яких зручно відкриваєтьс.

• Спробувала нанести в якості фінішної пудри, але засіб почав з'їдати тон під час нанесення.
  • Тоді вирішила протестити в якості основи, на шкірі він відчувається і є відчуття маски, по завершені макіяжу він не відчувається але дискомфорт присутній, якість макіяжу не змінилась але мені потрібний ще час щоб розібратись з можливостями цього засобу.

А можливо ви знайшли методи для кращого застосування цієї пудри?

Баночка виконана з міцного приємного пластику, пудра запаяна захисною плівкою, в середині пудри додається ніжна пуховка яка одягається на пальчики.

Пудра невагома, нею зручно робити бейкінг. Для моєї комбі шкіри це спасіння, погляньте на відео як виглядає шкіра з нею і без, бо я фанат матового фінішу, через мій постійний жирний блиск.

• В загальному, засіб дуже класний який допоможе зафіксувати ваш макіяж, особливо актуально для наречених в яких весілля в спекотні дні, в нею ваш мейк точно не потече і не додасть не красивого блиску на фото.

Спочатку прочитала що це контуринг і не зрозуміла коли побачила тілесний відтінок. Як зайшла на сайт тут і все стало на свої місця. Колір консилера зливається з шкірою можна використати в якісті тону, бо консилер мені потрібний трішки світліший. Текстура кремова з сяючим фінішем. Стік компактний зручно носити в сумці або якщо часто подорожуєте.

• В мене відтінок 1 warm brown

Лінійка контурингу однакового зручного розміру з нейтральним ароматом. А колір підкорив моє серце!Використала за призначенням на щічки і в якості помади❤ Колір додає обличчю свіжості, легко тушується, не з’їдає тон. Неймовірно щаслива що тримала їх!

• В мене відтінок 2 Mauve Pinnk

Коли вперше побачила цей засіб, не розуміла як це може бути хайлайтер. Всі упередження розвіялись до першого нанесення. Він має делікатне сяйво з ефектом вологої шкіри. Виглядає на обличчі дуже круто, підходить для щоденного макіяжу.

Має комфортний розмір, закривається на різьбу. Дезодорант має приємний ніжний аромат. Засіб твердий, не кришиться. Зазвичай користуюсь чоловічими дезодорантами і стійкості цього не вистачає, особливо якщо ви прихильник швидкої ходьби. Але в нього є хороша альтернатива в якості сухих парфумів. Користуватись буду, просто потрібно підбирати під певні ситуації.

Сама баночка від першого погляду зачаровує і тут ти вже очікуєш щось класне, ви точно не прогадали що зробили цей засіб в такому чарівному пакуванні. Аромат шовку - фірмова троянда. Завжди коли бачу аромат троянди проходжу повз, бо в мене асоціація з ароматом болгарської чайної троянди. А тут зовсім інше! Він неймовірний! Особливий кайф - це ванна вдома. Релакс вечір було забезпечено з цим шовком, шкіра зволожена ніби після спа процедур. Коли насипала засіб у воду він працював як бомбочка, бо трішки бурлив, але заявленого шимеру не помітила. Вода зафарбувалась в ніжно-рожевий колір, а шкіра мала приємний аромат троянди. Використала трішки менше половини баночки, але й води багато не набирала, можливо й доведеться використати весь шовк на більшу кількість води. Це точно того варте!

А що сподобалось найбільше вам?