#testmakeupclub
Огляд на продукцію O’bays та Marevе. Хто ж став моїм фаворитом?
Огленемо спочатку доглядову косметику від O’bays
Пудра згладжуюча з ефектом зменшення пор у вигляді воску(можна так сказати).
Компактна в фірмовому чорному, матовому пакуванні, а в середині засіб, на вигляд ніби море. В середині є дзеркало захищене плівкою, красива пуховка яка одягається на пальчики, між пудрою та пуховкою є захисний пластик яких зручно відкриваєтьс.
- Спробувала нанести в якості фінішної пудри, але засіб почав з'їдати тон під час нанесення.
- Тоді вирішила протестити в якості основи, на шкірі він відчувається і є відчуття маски, по завершені макіяжу він не відчувається але дискомфорт присутній, якість макіяжу не змінилась але мені потрібний ще час щоб розібратись з можливостями цього засобу.
А можливо ви знайшли методи для кращого застосування цієї пудри?
Матуюча фіксувальна пудра для обличчя
Баночка виконана з міцного приємного пластику, пудра запаяна захисною плівкою, в середині пудри додається ніжна пуховка яка одягається на пальчики.
Пудра невагома, нею зручно робити бейкінг. Для моєї комбі шкіри це спасіння, погляньте на відео як виглядає шкіра з нею і без, бо я фанат матового фінішу, через мій постійний жирний блиск.
- В загальному, засіб дуже класний який допоможе зафіксувати ваш макіяж, особливо актуально для наречених в яких весілля в спекотні дні, в нею ваш мейк точно не потече і не додасть не красивого блиску на фото.
Консилер-стік кремовий
Спочатку прочитала що це контуринг і не зрозуміла коли побачила тілесний відтінок. Як зайшла на сайт тут і все стало на свої місця. Колір консилера зливається з шкірою можна використати в якісті тону, бо консилер мені потрібний трішки світліший. Текстура кремова з сяючим фінішем. Стік компактний зручно носити в сумці або якщо часто подорожуєте.
- В мене відтінок 1 warm brown
Кремові рум’яна в стіку
Лінійка контурингу однакового зручного розміру з нейтральним ароматом. А колір підкорив моє серце!Використала за призначенням на щічки і в якості помади❤ Колір додає обличчю свіжості, легко тушується, не з’їдає тон. Неймовірно щаслива що тримала їх!
- В мене відтінок 2 Mauve Pinnk
Кремовий хайлайтер в стіку
Коли вперше побачила цей засіб, не розуміла як це може бути хайлайтер. Всі упередження розвіялись до першого нанесення. Він має делікатне сяйво з ефектом вологої шкіри. Виглядає на обличчі дуже круто, підходить для щоденного макіяжу.
Парфумований дезодорант-стік "Rose Wine"
Має комфортний розмір, закривається на різьбу. Дезодорант має приємний ніжний аромат. Засіб твердий, не кришиться. Зазвичай користуюсь чоловічими дезодорантами і стійкості цього не вистачає, особливо якщо ви прихильник швидкої ходьби. Але в нього є хороша альтернатива в якості сухих парфумів. Користуватись буду, просто потрібно підбирати під певні ситуації.
Шовк для ванни парфумований з шимером "Rose Wine"
Сама баночка від першого погляду зачаровує і тут ти вже очікуєш щось класне, ви точно не прогадали що зробили цей засіб в такому чарівному пакуванні. Аромат шовку - фірмова троянда. Завжди коли бачу аромат троянди проходжу повз, бо в мене асоціація з ароматом болгарської чайної троянди. А тут зовсім інше! Він неймовірний! Особливий кайф - це ванна вдома. Релакс вечір було забезпечено з цим шовком, шкіра зволожена ніби після спа процедур. Коли насипала засіб у воду він працював як бомбочка, бо трішки бурлив, але заявленого шимеру не помітила. Вода зафарбувалась в ніжно-рожевий колір, а шкіра мала приємний аромат троянди. Використала трішки менше половини баночки, але й води багато не набирала, можливо й доведеться використати весь шовк на більшу кількість води. Це точно того варте!
Боксом задоволена і сміливо може вам рекомендувати своїх фавориті в❤️
А що сподобалось найбільше вам?
Коментарі (0)