OKazkova

Делікатно, але ефективно

Делікатно, але ефективно

Давно не використовувала скраби для обличчя. Бо, по-перше, маю купероз на крилах носа, а з куперозом скрабування не бажано. І, по-друге, мені цілком вистачало різних масочок та ензимної пудри в якості додаткових очищувальних засобів. Але коли декілька тижнів тому побачила акцію, що при купівлі продукції Joko Blend на певну суму можна отримати цей скраб у подарунок, то від пишного замовлення вже не втрималась😁 До того ж, він вже зібрав чимало гарних відгуків. Тож який він?

Призначення

✨ м’яке полірування

✨ підвищення еластичності

✨ прискорення регенерації

✨ зменшення пігментації

Пакування. 45 г скрабу містяться у якісній скляній баночці з пластиковою кришкою твіст-офф, та з додатковою захисною кришечкою з “язичком” для легкого зняття. Також є картонна коробочка. І на коробці, і на банці є вся необхідна інформація: опис, спосіб застосування, запобіжні заходи, протипоказання, умови зберігання та склад.

Склад: PEG-7 Glyceryl Cocoate, Propylene Glycol, Perlite, Glycerin, Sodium Bicarbonate, Trihydroxystearin, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Aqua (Water), Sucrose Laurate, Alcohol Denat., Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Bakuchiol, BHT, Tocopheryl Acetate, Parfum (Fragrance), Inulin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Oil, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, CI 61585

З ЦІКАВОГО:

  • Перліт - природний мінерал, що видобувається з вулканічної породи - відповідає за м’яке відлущування та матування шкіри.
  • Бікарбонат натрію - двовуглекислий натрій, харчова сода - відповідає за очищення, відлущення та надання порам охайного вигляду.
  • Бакучіол - потужний рослинний інгредієнт, який називають аналогом ретинолу за впливом на шкіру - підвищує еластичність і пружність шкіри, освітлює її, має протизапальні і противугреві властивості, антиоксидант.
  • Токоферилацетат - продукт ацетилювання токоферолу, ефір токоферолу, в шкірі гідролізується у вітамін Е - відповідає за зволоження та захист шкіри, антиоксидант.
  • Інулін – розчинне рослинне волокно, пребіотик - сприяє відновленню захисного бар’єру шкіри.
  • Альфа-глюкан олігосахарид - пребіотик - сприяє відновленню захисного бар’єру шкіри.
  • Олія чайного дерева - природний антибіотик, протизапальний, бактерицидний і пом'якшувальний компонент.

Але є й не дуже корисний інгредієнт у складі - Butylphenyl Methylpropional - синтетична речовина, що використовується в парфумерних композиціях, заборонена в ЄС через здатність викликати алергічні реакції.

Втім жодних алергічних реакцій або якогось подразнення скраб за декілька використань не викликав. І, як для змивного засобу, він має непоганий склад з купою корисностей.

Консистенція, аромат. Скраб гарного блакитного кольору. Консистенція густа, щільна, пастоподібна, з великою кількістю дрібних скрабувальних часточок, що делікатно (але ефективно!) очищують та полірують. Він легко розподіляється по шкірі. Не піниться. Аромат приємний, ніжний. Мені відчувається ніби щось середнє між евкаліптом, лимоном та олією чайного дерева😄

Спосіб застосування. Нанести невелику кількість скрабу на очищену вологу шкіру, уникаючи зони навколо очей. Масажувати шкіру протягом декількох хвилин. Ретельно змити засіб теплою водою. Рекомендовано використовувати скраб 1-2 рази на тиждень.

Я використовую цей скраб приблизно 1 раз на 2 тижні, чергую його з ензимною пудрою та очищувальними масочками.

Ефект.

Щоб краще зобразити дію скрабу на фото, я спеціально не вмивала обличчя перед ним. І подивіться, який результат:

✨ шкіра якісно очищена

✨ з’являється приємне відчуття свіжості

✨ дуже помітний матувальний ефект

✨ пори за виглядом звужені та охайні

✨ шкіра гладенька, ніжна, приємна на дотик

Як і після будь-яких очищувальних засобів, моя шкіра потребує скорішого зволоження. Але це індивідуально. Читала, що дівчатам він зовсім не сушить шкіру.

Отже, мені Поліруючий скраб для обличчя від Joko Blend сподобався. І я залюбки додала його у свою рутину.

Дякую за увагу🫶