Неймовірно круті кольорові олівці
неонова колекція від Lovit - Neon Silky Smooth
Вже давно люблю продукцію Lovit. Там завжди можна знайти щось цікаве, якісне та дійсно варте уваги.
Особливо мені подобаються у них олівці - і для очей і для губ.
Нещодавно побачила допис Alina_Demchenko
про кольорові олівці Lovit з колекції Mark&Line. У мене вони також є, дуже подобаються.
Але сьогодні хочу розповісти вам про неонову колекцію.
В мене 5 кольорів із 6. А саме:
603 bright green 💚
604 acid yellow 💛
605 fire orange 🧡
606 fuchsia pink 🩷
609 cobalt blue 💙
Не вистачає лише фіолетового.
Ці олівці дуже зручні у використанні. Швидко та легко наносяться на шкіру. Насичені, добре пігментовані. При нанесенні на слизову не дряпаються, не сушать.
Ось так кольори виглядають під уф-освітленням
Лаконічний стриманий дизайн. Чорний пластиковий корпус, на кінці котрого ми бачимо, якого ж кольору олівець всередині. Це дуже зручно аби швидко вхопити потрібний відтінок. Ковпачок щільно прилягає до корпусу, він не злітає та його впевнено можна брати у косметичку.
По текстурі олівці досить м'які, легко та щільно наносяться. А ще вони швидко застигають. За бажанням, відразу після нанесення ї х можна трохи розтушувати.
Також вони радують тим, що в них дуже класна стійкість. Просто водою, наприклад, не змивається. При потраплянні капель не тече та спокійно тримається, наче прибитий. Та і міцелярною водою не так легко змити з першого разу. Треба добре так потерти те місце, де є олівець 😉 Краще скористатись гідрофільною олією.
Абсолютно без проблем, легко та швидко заточуються
Тепер трохи макіяжів з використанням цих олівців
Райдужний макіяж губ
Макіяж очей для образу Індіанки
Рожевий для макіяжу очей та губ у стилі Пін ап
З олівцями Neon Silky Smooth можна легко зробити як яскравий креативний макіяж, так і стриманий денний, з маленьким кольоровим акцентом.
Щиро раджу до них придивитись💛
Коментарі (0)