AsyaFox

Клей для вій Essence Lash Glue

Клей для вій Essence Lash Glue
Клей для вій Essence Lash Glue
Клей для вій Essence Lash Glue

Привіт, це Ася❤️ На огляді клей для накладних вій від Ессенс.

Раніше я користувалася трохи дешевшим клеєм, Veronni за 78 грн, але він взагалі не робочий, годився лише на пучки, довго сох, стрічкові вії взагалі не міг осилити, краї відходили, стрічка до повіки не чіплялася навіть з великою кількістю клею та зусиль.

Мене спонукнула до покупки клею Ессенс покупка що була до цього, а саме війки "кінчики" Essence Lashes To Impress 03 Half Lashes, бо в наборі до них шла мініатюрка клею, і коли я її спробувала, зрозуміла як класно може бути. І дійсно, з покупкою нормального клея побачила що це не я не вмію клеїти вії, це просто клей обраний неправильно.

Опис продукту від виробника, особливості:

Особливість цього клею в його унікальній формулі, що дає змогу легко зняти вії одним рухом, не залишаючи слідів на повіках. Завдяки білому кольору клей легко контролювати під час нанесення, а після висихання він стає прозорим, даруючи природний вигляд. Essence Lash Glue забезпечує надійне кріплення вій протягом усього дня, даючи вам змогу почуватися впевнено та комфортно.

Особливості Essence Lash Glue:

- забезпечує легке нанесення та зняття вій;
- не залишає слідів на повіках;
- білий колір для контролю нанесення;
- стає прозорим після висихання;
- надійне кріплення на весь день;
- підходить як для початківців, так і для досвідчених користувачів;
- забезпечує природний вигляд;
- зручний і практичний у використанні.

Мій відгук та спостереження:

Клей дійсно дуже класний та якісний, міцно тримає війки протягом усього дня, і може допомогти навчитися управлятися зі стрічковими віями, так як досить швидко сцеплюється з повікою, але як не крути, навіть тут є мінуси і плюси:

+Вії тримаються весь день, клей водостійкий. Бачила відгук дівчини що писала що клей витримав навіть похід в басейн а вії трималися три дні (хоча я не раджу вам не знімати вії 3 дні)

+Швидка "сцепка" не потрібно довго чекати щоб клей почав клеїти

+Легко чистити від нього вії

+Прозорий фініш, дуже натурально

- Через те що клей у форматі тюбика що розкручується, а всередині кісточка як у рідкої підводки, то є ризик що клей може швидко висохнути через постійний контакт з повітрям. Було б краще якби був як тюбик що видавлюється.

+ Дуже приємна ціна відносно якості, я купила його за 100 грн

- Класнєнько але маловастєнько, всього 4.5мл, не впевнена що вистачить на довго

-Виробник заявляє що клей не залишає слідів на повіках. Насправді це не так, клей може так гарно прилипнути до повіки, що не кожен засіб його відмочить, в хід піде все жирне та пінцет, треба буде помучатися. Звичайно ж це трапляється не кожного разу, але буває, приємного в цьому мало.

Що ж, сподіваюся вам було цікаво, дякую за увагу ! ❤️