Weleda. Олійка+ гель-пілінг.

Weleda. Олійка+ гель-пілінг.

Вкотре дякую Make up club за цікаві і корисні розіграші, завдяки яким я особисто маю можливість спробувати нові для себе косметичні засоби.

Цього разу я отримала боксик від WELEDA., в якому були два цікаві засоби - олійка і гель для душу.

  • Березовий гель-пілінг для душу. Вік: 18+
    Бренд: weleda
    Серія: body care
    Група товару: гель для душу
    Призначення: очищення
    Об'єм: 150ml
    Інгредієнти: абрикосові кісточки, бджолиний віск, береза, кунжут
    Особливість: не тестувалося на тваринах
    Спеціальні сертифікати: cruelty free
    Формула засобу: з гліцерином, зі спиртом
    Час застосування: універсальний
    Стать: унісекс
    Класифікація: натуральна
    Країна ТМ: Швейцарія
    Зроблено в: Швейцарія.

До складу березового гелю-пілінгу для душу Birken Dusch-Peeling окрім цього екстракту входять кунжутна олія, бджолиний віск, олія абрикосових кісточок, молочна кислота, екстракти кореневища рускусу і листя розмарину, котрі ефективно, проте делікатно очищують навіть чутливу шкіру.

Виробництво гелю здійснюється без додавання синтетичних засобів і жорстких абразивних частинок, що дозволяє очищувати омертвілу шкіру без травмування здорових шарів епідермісу. Масажні властивості Birken Dusch-Peeling забезпечують швидку регенерацію шкіри за рахунок поліпшення кровообігу.

Чи сподобався мені? Так! Однозначно! У першу чергу хочу відзначити дуже приємний запах, який до речі однаковий, що у гелю, що в олійки. Найбільше я відчуваю цитрус, від нього я в захопленні. Опісля змивання ледь відчутний на шкірі.

Скрабуючі частки розміру манної крупи. Сам гель густий, ледь жовтуватого відтінку. Думаю, що буде досить економний у використанні.

Weleda. Олійка+ гель-пілінг.
Weleda. Олійка+ гель-пілінг.

Вік: 18+
Бренд: weleda
Серія: body care
Група товару: масло та олія для тіла
Призначення: антицелюліт
Об'єм: 100ml, 200ml
Інгредієнти: береза
Особливість: не тестувалося на тваринах
Спеціальні сертифікати: cruelty free
Час застосування: універсальний
Стать: для жінок
Класифікація: натуральна
Країна ТМ: Швейцарія
Зроблено в: Швейцарія

Боротися з целюлітом нехірургічними методами в сучасній косметології можливо. Компанія Weleda знає, як саме: за допомогою березової олії від целюліту Birken Cellulite-Ol.

Завдяки систематичному використанню цієї олії поліпшуються зовнішній вигляд шкіри, кровообіг, відтік лімфи від уражених ділянок, активізуються обмінні процеси у всьому організмі. Окрім екстракту сушеного березового листя до складу продукту входять витяжки різних чагарників і трав.

Я використовувала цю олійку декілька разів. Не як масажну, а просто як олійку для ніг. І вона мені дуже сподобалася. Не липне. Відчуття зволоження шкіри і гладкості. Думаю, що так і буду використовувати. Ну і запах. 🍋. Це просто вау!