Коричнева хна для волосся чи для брів?
Експеримент
Вітання, паняночки!
Після невдалого знайомства з хною для брів та вій від Mayur
https://club.makeup.com.ua/post/41899/
я стала шукати більш натуральну альтернативу. Справа в тому, що в цю хну для брів додають агресивний компонент - 4-аміноанілін або фіксатор кольору. Підозрюю, що саме він спровокував жахливо неприємну алергічну реакцію. Тому я звернула увагу на коричневу натуральну хну для фарбування і зміцнення волосся від Jharna.
На скільки мені відомо, справжня натуральна хна дає мідні відтінки від золотистого до кольору червоного дерева. Отже, що ж там значиться у складі? Хна індійська, алкана красильна, амла, шикакай. Тобто жодних синтетичних окислювачі чи фіксаторів кольору. Уже добре ✅
Далі є такі перестороги від виробника: "Не використовувати раніше ніж за два тижні до або після хімічної завивки чи фарбування хімічною фарбою. Не використовувати маталевий посуд." Тобто, якщо нема фрази "не використовувати для фарбування брів", то можна спробувати в якості експеримента ✅
Навчена гірким досвідом, перше, що зробила - це тест на алергічну реакцію. Насипала порошку в неметалевий посуд, додала трохи гарячої води, ретельно перемішала й нанесла отриману суміш на ліктьовий згин. Витримала 30 хвилин і змила теплою водою. Коли впродовж 48 годин негативних реакцій не було виявлено, я взялася фарбувати брови та вії.
Результат потішив - все пофарбувалось гарно і натурально! Колір вийшов насичено-коричневий (час витримки 30 хвилин)
Сподіваюсь мій досвід стане вам у нагоді)
Дякую за увагу! Обійняла)
Завжди ваша Мисткиня
Коментарі (0)