AsyaFox

Маска-плівка Eunyul Clean&Fresh Intensive hydrating

Маска-плівка Eunyul Clean&Fresh Intensive hydrating
Маска-плівка Eunyul Clean&Fresh Intensive hydrating
Маска-плівка Eunyul Clean&Fresh Intensive hydrating

Привіт, це Ася! Сьогодні розповім про Маску-плівку Eunyul Clean&Fresh Intensive hydrating.

Почнемо з опису від виробника:

Вирішує такі проблеми: Сухість шкіри, Зморшки , Тьмяність.

Формат продукту: Маска плівка.

Країна-виробник: Південна Корея.

Тип шкіри / особливість: Для усіх типів.

Ефект: Живлення, Регенеруючий, Розгладжування.

Маска-плівка для делікатного очищення та максимального зволоження шкіри. Сприяє омолодженню, відновленню та покращенню загального стану епітелію. Маска з амінокислотами насичує шкіру ліпідами, запускає регенераційні процеси, захищає клітини від дії негативних факторів.

Спосіб застосування: нанести маску на обличчя, уникаючи зони навколо очей та губ. Обережно зняти через 15-20 хвилин.

Склад:

вода, спирт, полівініловий спирт, дипропілен гліколь, гліцерин, бентоніт, диоксид титану, ПЕГ-75 ланолін, ізопропіл пальмітат, ПЕГ-60 гідрогенізована касторова олія, бутилен гліколь, 1,2-гексанедіол, лецитин, каприлік/каприк тригліцерид, поліглютамінова кислота, натрію аскорбіл фосфат, полісорбат 20, лізин, гістидин, аргінін, треонін, валін, метіонін, ізолеуцин, леуцин, фенілаланін, триптофан, натрію гіалуронат, феноксіетанол, гідроксіетилцелюлоза, ксантанова камідь, лимонна кислота, карагенан, етилгексилгліцерин, дикалію гліциргізат, СІ 77007, дисодіум ЕДТА, запашка

Моє враження від використання:

Маска плівка має різкий хімічний запах, консистенція клею ПВА. Досить важко видавлюється з тюбику і розподіляється. Наносити потрібно густо, щоб було комфортно знімати (здирати). Після нанесення перші декілька хвилин відчуваються випари спирту що йдуть в очі, спирту дуже багато, це видно в і без того поганому складі. Насправді, моя покупка маски-плівки була зумовлена лише дитячим інтересом та ностальгією, аби заново "погратися". Маска обіцяє нам живлення та очищення шкіри, але по факту, досить сильно пересушує шкіру, і скоріш за все порушує ліпідний шар. Також, досить болісно знімається зі шкіри, здираючи волоски. Ефект на шкірі точно є, обличчя стає світлішим, та матовим. Алергії та висипів після неї немає, але через сумнівний склад радити я її не можу, адже пісушити висипи можна і більш безпечним, точковим способом.