red_dragon

Відповідальні бʼюті бізнеси:

Відповідальні бʼюті бізнеси:


Приєднуюсь до цього цікавого челенджу і вітаю Олену з Днем Народження! Бажаю побільше радості, щастя та здоров'я! Обожнюю читати твої дописи та переглядати фотографії до них. Дівчина - креатив!

Прочитала багато інформації стосовно відповідальних бʼюті бізнесів. Більшість інформації для мене була новою, а про Hillary, Garnier та Yves Rocher була знайомою, то про них і залишу свій допис 🫶

Тільки натуральний склад.

У виробництві продукції Hillary Cosmetics використовуються виключно натуральні компоненти від провідних виробників і постачальників органічних косметичних інгредієнтів з Італії, Іспанії, Франції, Німеччини, Данії, США та ін.

З початком 2022 року, компанія перерахувала більше 9 700 000 грн на допомогу ЗСУ та продовжує скидати звіти про купівлі для наших захисників.

Найкращий засіб від цього бренду в мене завжди стоїть у ванній кімнаті і я постійно оновлюю баночки: Убтан для м'якого очищення і скрабування Hillary ASAI UBTAN, 150 г


Garnier долучались до багатьох акцій та допомагали збирати кошти на забезпечення лікарень джерелами безперебійного електропостачання.

Благодійна акція Garnier і фонду Energy Act for Ukraine «Подбай про енергоживлення лікарень» ⚡

Спільний проєкт ТОВ «Лореаль Україна» та фонду Spunnbond:

Для того щоб долучитися до доброї справи, необхідно купити будь-який продукт від Garnier, 10 грн за кожний товар, придбаний у червні 2024 року буде перераховано до фонду

Завдяки зібраним коштам багато українських лікарень були оснащені фотоелектростанціями із системами збереження енергії.

А також була акція, де споживачі могли обміняти порожні баночки від продукції Garnier та отримати купон на знижку:

«Надай друге життя пакованням Garnier» та отримуй купон на знижку 25 грн.

З продукцією бренду знайома давно і активно користуюсь, найулюбленішим продуктом для мене є: Живильний бальзам-ополіскувач "Кокосове молочко і макадамія" для нормального і сухого волосся Garnier Botanic Therapy.


«PLANT FOR LIFE» В УКРАЇНІ
Фонд підтримує дану програму вже в 35 країнах світу. Вперше Україна приєдналася до проєкту «Plant for Life» (раніше – «Озеленимо Планету Разом») в 2012 році. З тих пір завдяки Фонду та Бренду Yves Rocher в Україні вже було висаджено 200 000 дерев у Львівській області та 506 400 дерев в Народицькому районі Житомирської області, чиї землі сильно постраждали під час катастрофи на Чорнобильській АЕС та були виведені з сільськогосподарського користування

Є жінки, яких по праву можна назвати героїнями. Щоденною наполегливою працею вони змінюють світ, але їхня робота часто залишається недооціненою. Завдяки програмі «Земля Жінок» Фонд Yves Rocher підтримує їхні проєкти фінансово та інформаційно, визнаючи заслуги цих жінок перед суспільством.

З 2001 року переможниці програми «Земля Жінок» за свою активну соціально-екологічну діяльність удостоюються потрійної нагороди. Вони отримують:

- фінансову підтримку на розвиток своїх проєктів (грошова премія «Земля Жінок»)
- висвітлення проєктів в медіа (проекти набувають широкого загоалу та стають джерелом натхнення для багатьох людей)
- можливість приєднатися до спільноти жінок-однодумців, ділитися досвідом та генерувати нові ідеї.

Моїм улюбленим засобом цього бренду є і буде: Туалетна Вода My Vanilla Garden Yves Rocher