red_dragon

Викидунчики червня

Викидунчики червня

В червні в мене було дуже багато вдалих та потрібних покупок, якісь з них я вже показувала у своїх дописах, а про якісь ще встигну розповісти пізніше 🫶

Викидунчики червня:

🎯Живильний бальзам-ополіскувач "Кокосове молочко і макадамія" для нормального і сухого волосся Garnier Botanic Therapy

Мені дуже подобається цей продукт і я постійно оновлюю баночки, максимально зволожує та живить волосся, бальзам густий, має приємний, солодкий аромат мигдалю та ніжну текстуру.

Викидунчики червня

🎯Експрес-кондиціонер для сухого та пошкодженого волосся
Gliss Kur Oil Nutritive Hair Repair

Спреї Gliss Kur які в мене ще зі шкільних часів були найулюбленішими. Легке розчісування, здоровий блиск, відчуття м'якості та зволоження волосся, особливо рятує кінчики.

🎯Стійка крем-фарба для волосся Schwarzkopf LIVE Intense Colour, 035 Real Red, 142.5 мл

Пробую цю фарбу вперше. Як на мене, результат не самий класний, дуже швидко вимикається, стає бліда після миття голови, особливо після 3-4 раз. Забагато цікавіші фарби від Prestige, якими я користувалась довгий час (4 роки). Тому знову замовила собі Prestige в червоному кольорі і скоро покажу результат.

🎯Фарба для волосся Brillance Hair Gloss спекотний червоний 150 мл

Не стійка від слова зовсім, колір лягає плямами, ні про що. Всього 2 рази помити голову і волосся вже руде, як в Пеннівайза.

🎯Кислотна пілінг-сироватка Hollyskin для обличчя 30 мл

Цей засіб мені сподобався. Після використання обличчя стає м'яким, свіжим, тон шкіри вирівнюється.

🎯Альгінатна зволожуюча маска Hillary Moisturizing Alginate Mask, 100 г

Ця альгінатна маска від Hillary - свіжа бомба! Зволожує та надає пружності, м'якості, ідеальний засіб: нанести, почекати, прибрати. Результатом я дуже задоволена.

🎯Спрей-термозахист "Захист та легке розчісування" Soika Thermo Spray

Бюджетний продукт, який має приємний аромат, добре зволожує та живить, волосся легко та приємно розчісувати після використання. Постійно купую 🫶

🎯Дезодорант-стік "Полуниця та вишня" Tulipan Negro Deo Stick

Хімозний аромат, незрозуміло, чи виконує він свою дію взагалі, тому що без нього шкіра почувається краще і немає неприємного аромату. Дивний продукт, використовувати його не хочеться.

🎯Бальзам для губ від Lip Smacker

В мене був набір і я активно користуюсь цими бальзамами для губок. Класно зволожують, мають солодкий присмак та яскравий аромат.

🎯Шимер з набору Mr.Scrubber Travel Box

Дуже сподобався. Використовую його для макіяжу та наношу на тіло. Дуже гарно мерехтить на сонці, приємний колір та ніжна текстура.

🎯Гель для волос Taft Power Extreme Фиксация 5, 250 мл

Він зі мною пройшов вогонь і воду. Нарешті закінчився. Фіксує так, що потім тільки волосся мити. Ефект фіксації 10/10, ідеально підходив мені, коли було коротке волосся. Останнім часом використовувала тільки якщо робила високий хвіст або ще якісь зачіски.

🎯Holika Holika Petit BB Moisturizing

Цей засіб зі мною вже три роки і я кожен раз купую саме його, коли закінчується старий. Обожнюю за легку, ніжну текстуру та ідеальний, рівний тон обличчя, для світлої шкіри ідеально, гарно перекриває недоліки шкіри.

🎯Гідрофільна олія для обличчя Holika Holika Soda Pore Cleansing B.B Deep Cleansing Oil

Відмінно змиває стійкі мейкапи, чудово очищує шкіру обличчя, має приємний аромат, баночки вистачає на довго. Оновлюю баночки цього засобу та дуже задоволена результатом використання.