krutoguuz

МІЦЕЛЯРНА ВОДА РОЗРОБЛЕНА ДЕРМАТОЛОГОМ

МІЦЕЛЯРНА ВОДА РОЗРОБЛЕНА ДЕРМАТОЛОГОМ
МІЦЕЛЯРНА ВОДА РОЗРОБЛЕНА ДЕРМАТОЛОГОМ

Міцелярна вода розроблена дерматологом Dr.Vashchenko та підходить для демакіяжу всіх типів шкіри, навіть чутливої.

Склад засобу:

Aqua, Urea, Grape Seed Oil Glycereth-8 Esters, Cannabis Sativa Seed Oil Glycereth-8 Esters, Linseed Oil Polyglyceryl-4 Esters, Poloxamer 184, Glycerin, Glyceryl Glucoside, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Parfum, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Lactic Acid

Коротко про головне:

Poloxamer 184 - має найвищу очищувальну здатність, низьку дратівливу здатність, безпечний для очей.

Водорочнинні масла: винограду, коноплі, льону - мають високу очищувальну здатність, багаті фітостеринами, скваленом і вітамінами.

Сечовина - здатна притягувати до себе вологу, в результаті чого шкіра стає більш м'якою та зволоженою, зникає сухість та лущення. Сечовина має високу гігроскопічність, що дозволяє зв'язувати між собою молекули води, перешкоджаючи їх випаровуванню з поверхні шкіри.
Сечовина прискорює процес регенерації тканин, відлущуючи відмерлі клітини.

Екстракт алоє - зволожує, загоює, заспокоює шкіру.

Екстракт зеленого чаю - багатий катехінами, кофеїном і L-теаніном. Це спричинює антиоксидантні властивості. Антиоксидантні сполуки нейтралізують шкідливі молекули, які називаються вільними радикалами. Вони допомагають запобігти та боротися із захворюваннями, які можуть виникнути, коли вільні радикали накопичуються у вашому тілі. Це також запобігає старінню шкіри.

Екстракт ромашки аптечної - заспокійлива та загоювальна дія.

Екстракт лаванди - знімає подразнення шкіри, очищає, надає блиск, пом'якшення шкіри, тонізує шкіру, зволоження шкіри, регенерація шкіри, протизапальна дія.


Екстракт календули проявляє протимікробну, протизапальну, регенеруючу, невелику заспокійливу дію.

Аромат:

Тут немає віддушки, засіб пахне екстрактами і найбільше мені відчувається тут календула. Спочатку це був незвичний аромат, а з часом я до нього звикла і взгалі перестала помічати.

Текстура:

Водичкова, зі зручним дозатором. Труднощів при використанні не виникало.

Як справляється з макіяжем?

Зазвичай я для повного очищення використовую 5 ватних паффів. Це не залежить чи був тон чи тільки сонцезахист. На 2 фото знизу видно, як міцелярна вода справляється з водостійкою тушью та ВВ кремом.

Висновок:

Це моя перша міцелярна вода від українського бренду і я нею задовлена, тепер хочу спробувати гідрофільний бальзам від цього бренду. Бо начиталася дуже гарних відгуків про нього.

Користувалися засобами від цього бренду?

МІЦЕЛЯРНА ВОДА РОЗРОБЛЕНА ДЕРМАТОЛОГОМ
МІЦЕЛЯРНА ВОДА РОЗРОБЛЕНА ДЕРМАТОЛОГОМ