MAXIMOVA🌷

Мультипептидна сироватка для молодості шкіри

Мультипептидна сироватка для молодості шкіри

Почну з того, що мені 33. Шкіра комбінована. Окрім сяючої масної т-зони маю веснянки, пігментну плямку, іноді висипання + до того ж слідкую вже і за першими ознаками появи вікових змін (в зонах з активною мімікою).

Нещодавно ми зустрічались з подругами, обговорювали багато тем, однією з яких були косметологічні процедури. І саме в цій розмові дружньо прозвучала фраза про «беззморшкуватість» в мою адресу😁 Навечір вдома я сама себе уважно роздивилась і справді не виявила заломів над якими пора чаклувати косметологу.

В цій темі важливу роль звичайно мають багато факторів, таких як водний баланс, харчування і тд… Моя шкіра наразі досить пружна і гладенька. Цьому я можу завдячувати генетиці, любові до масочок та догляду. Догляду від Mixtura який працює!

Наразі, в своїй рутині використовую сироватку та крем з пептидами. Цікаво те, що ці засоби не лише боряться з віковими змінами, а і попереджають старіння шкіри. Така косметика чудово підійде і молодій шкірі, якщо ви дивитесь на перспективу майбутнього вигляду☺️

Я бачу ефект від використання, тому сміливо можу пов’язати такі висновки подруги щодо стану шкіри - з даним доглядом!

Мультипептидна сироватка для молодості шкіри

Сироватка мультипептидна. А що таке пептиди? Простими словами - це будівельний матеріал для організму, який бере участь в регулюванні фізіологічних процесів. Наприклад, пептиди дають сигнал шкірі виробляти колаген, еластин, гіалуронову кислоту, завдяки чому шкіра стає знову гладкою, пружною, зволоженою, зменшується глибина зморшок і шкіра виглядає молодшою.

  • Acetyl hexapeptide-8 (він призначений для зменшення зморшок навколо рота та очей, а також на лобі та щоках)
  • Pentapeptide-18 (має здатність зволожувати шкіру та покращувати пружність, зменшує ознаки старіння)
  • Copper tripeptide-1 (сприяє загоєнню ран, стимуляції імунних клітин, виявляє антиоксидантну та протизапальну активність, стимулює синтез колагену)
  • Carnosine (має заспокійливі та антиоксидантні властивості, які дозволяють захищати від окислювального стресу та діяти проти старіння, стимулює вироблення колагену)

Також в складі чимало зволожувальних інгредієнтів, в які не буду вникати, адже я не технолог. Та як звичайний споживач можу сказати, що склад мені подобається👌

Сироватка дуже комфортна, має водичкову консистенцію але коли наносиш її на обличчя за відчуттями зрозуміло, що це не просто вода, вона легко розподіляється та досить швидко всотується. Після нанесення немає жодного натяку на дискомфорт, важкість чи липкість, шкіра одразу зволожується і насичується.

За кольором практично прозора. Аромат дуже легкий, майже невловимий.

Об’ємом сироватка - 20 мл. Використовувала її у вечірній рутині в достатній кількості раз на день, і в такому темпі за місяць пішло пів баночки (тому можу припустити, що мені орієнтовно вистачить її на два місяці).

Це повний естетік!😁 Флакон оформлений з темного скла з чорною піпеткою. Я дуже люблю подібні дизайни баночок, стримані кольори, лаконічні написи. Функціонально все працює. Брала з собою догляд за місто, нічого не протікло).

Після місяця використання сироватки з кремом можу стверджувати, що на моїй шкірі ця косметика дієва. Я бачу розгладження мікроркльєфу, чудове зволоження, швидшу регенерацію в місцях де були запалення. І в цілому здоровіший стан шкіри!