Iryna Inred

Йогуртні капсули для здорового травлення

Йогуртні капсули для здорового травлення

Йогурт безпосередньо в капсулах, а не як молочний продукт, порадив мені лікар для відновлення тралення після прийому антибіотиків. Пішла по нього в аптеку і там мені запропонували йогуртні капсули українського виробництва Georg BioSystems в двох варіантах: Norm і Comfort. Я взяла по одній упаковці (по 30 шт). Вже вдома вчитувалася в інструкції — так і не побачила суттєвої різниці між цими двома видами капсул.

Вживала за інструкцією — травлення вже на другу добу почало налагоджуватися. Лікар радив приймати безперервно 20 днів, що я і зробила. 60 капсул трохи не вистачило, тому я докупила ще одну упаковку Norm. Взяла велику — меншої не застала. Тепер у мене трохи є лишків, що добре, адже влітку розлади травлення можуть бути не лише від ліків. Термін придатності 24 місяці — живучий такий пробіотик)

Можливо, це я собі тільки так думаю, але, схоже, шкіра, в тому числі обличчя, значно чистіша від різних висипань, коли з травленням усе в порядку.

Оскільки це не ліки, а біодобавка, вирішила пошукати на Makeup — і, так, йогурт Georg BioSystems тут є. Наразі немає в наявності, але можна буде зловити.

Йогуртні капсули для здорового травлення
Йогуртні капсули для здорового травлення