AsyaFox

Набір пігментів для макіяжу Ninelle El Sol 321

Набір пігментів для макіяжу Ninelle El Sol 321

Привіт, це Ася!

Мало хто чув про іспанський бренд косметики Ninelle, хоча він є в продажі а багатьох торових точках і вважається мідл-маркетом.

Моє знайомство з брендом відбулося завдяки покупці набору пігментів.

В коробочці ми маємо дві найдешевші, ніби манікюрні, пластикові баночки, всередині яких, як ви думаєте?

Протримаємо трохи інтригу, перейдемо до обіцянок виробника, а саме:

"Ці пігменти не тільки виглядають приголомшливо, але й мають високоякісну формулу, яка дбайливо ставиться до вашої шкіри. Кожен пігмент виготовлений з високоякісних інгредієнтів, які розроблені для того, щоб бути стійкими до розмазування та вицвітання, тож ваш макіяж виглядатиме свіжим та яскравим протягом усього дня.
Крім того, пігменти легко наносяться, мають гладку та шовковисту текстуру, яка ковзає по шкірі без жодних зусиль. Незалежно від того, чи ви професіонал, чи початківець, вам сподобається, як легко досягти приголомшливих результатів за допомогою цих пігментів".

Скажу відверто, цей опис виглядає так, ніби просто потрібно було щось вигадати для заповнення шапки товару )))

Що ж думаю я?

Це моя перша покупка такого формату пігментів, тому я уявляла собі картинку як у вірусних відео, де від одного проведення пальцем на руці залишається голографічний свотч який видно з космосу. Тут же просто сміх, пігментація дуже слабка, хоча суть пігментів якраз в їх насиченості, бо вже в процесі макіяжу можна регулювати інтенсивність нанесення. Консистенція взагалі нелогічна, вона не кремова, і не наноситься так, як описує виробник, це просто мілкої градації блискітки, які ще й можуть потрапити в око. Мій вердикт: продукт не відповідає опису, годиться хіба що на дитячі аплікації, або якщо вам потрібні саме блискітки на очі, і саме в таких кольорах.

Всім дякую за увагу!

Набір пігментів для макіяжу Ninelle El Sol 321
Набір пігментів для макіяжу Ninelle El Sol 321