AsyaFox

Maybelline New York Fit Me Matte Poreless Foundation

Maybelline New York Fit Me Matte Poreless Foundation
Maybelline New York Fit Me Matte Poreless Foundation

Привіт, це Ася! Нещодавно я вже писла про тональний від Мейбелін (ось посилання): https://club.makeup.com.ua/post/43134/

І прийшла до висновку, що думка про літній тональний розділяється, для когось легкий бб з сяючим фінішем це топ, а хтось хоче матове стійке покриття незалежно від погоди. Якщо говорити про мій минулий огляд, то "Супер стей", хто б що не говорив, має дуже щільне та стійке покриття, у літню пору це пагубно впливає на стан шкіри.

Але все ж таки, враховуючи склавши всі шматочки пазлів, я згадала про легендарний ФітМі від Мейбелін.

Почнемо ми зі знайомства через опис від виробника:

Тональний крем Fit Me Matte Poreless Foundation від американського бренда Maybelline New York гідно оцінять власниці нормальної і комбінованої  шкіри, оскільки він має приємну легку консистенцію і запобігає появі жирного блиску. До складу косметичного засобу входять часточки пудри, які абсорбують себум і надають шкірі оксамитової матовості.Fit Me Matte Poreless Foundation візуально розгладжує рельєф шкіри, приховуючи розширені пори і маскуючи недосконалості шкіри: почервоніння, висипання і гіперпігментацію. Тональний крем має чудову стійкість, не розтікається і не скочується впродовж усього дня, тому мейкап завжди тішитиме вас своїм охайним свіжим виглядом.

Мій відгук:

У мене цей тональний у відтінку 100. Що я можу сказати? Він підходить для літа набагато краще за СуперСтей, хоча й склад такий же не ідеальний. Фіт мі не такий густий і щільний. Він має легшу ступінь покриття але навіть попри це чудово приховує почервоніня, прищі, вени, синці під очима. Він відчувається комфортно на обличчі влітку, на відміну від СуперСтей, немає ефекту маски, не западає в пори з потом, обличчя не виглядає як сирий налисник. І з ним ми отримуємо той самий, бажаний, матовивий ефект, але без обтяження ! До речі, прищів також не викликає, але двофасне очищення обов'язковий етап.

Дякую за увагу ❤️

Maybelline New York Fit Me Matte Poreless Foundation