Літній гель для душу, бадьорий аромат.

Привіт🍀
Вже не перший рік саме на літо замовляю гель для душу від Lirene «Манго і жасмин».
Об'єм -400мл. Вистачає на довго. Він більш густіший за звичні гелі, тому його потрібно не багато для миття. Утворює ніжну, дрібну піну. Гель прозорий, з легким жовтуватим відтінком. Гель чудово очищує. Шкіру не стягує, м'яка і ніжна.
Аромат. Тут магія)) Замовила крайній раз гель, отримала і де смачний аромат??? Його майже не було відчутно. Він постояв пару місяців( до літа) і він знову гарно пахне. Я не знаю, що це було, але при покупці була розчарована тим, що аромат майже не відчувається. А тут дістаю і він знову насичений)) отакі от спецефекти. 😄
Пахне дуже гарно, щось лимонне-цитрусове🍋, щось трішки від шампанського 🍾, інколи щось таке відчувається))). Є прояви манго🥭, але не солодке, дуже віддалено, ще лимонграс в цьому гелі мій ніс відчуває. Щодо жасмину то я його не чую.

💚Свіжий і приємний аромат, не дешевий освіжувач, ефірні масла відчуваються. На тілі залишається недовго. Купую не перший рік і раніше був на шкірі трішки довше він.
🍋Гелем абсолютно задоволена. Це мій літній улюбленець. Купую і буду купувати. Раджу кожній, хто полюбляє свіжі цитрусові аромати на літо. А ще думаю підійде для жінок і чоловіків ( чому б ні, якщо звісно полюбляють легкі освіжаючі аромати).
Гель класний, то любов💛 Мої рекомендації!!! Зараз бачу крута скидка на нього. 💸
Дякую за перегляд. 🇺🇦