getejra

Підготовка волосся до тестування

Підготовка волосся до тестування
Підготовка волосся до тестування

в червні я виграла тестовий набір від #LOrealProfessionnel та #MAKEUPClubOfficial https://club.makeup.com.ua/post/40711/ , але вирішила одразу його не тестувати, а для чистоти експерименту спочатку пофарбувати волосся і тоді почати користуватись, щоб справді перевірити чи продовжить він ефект. Вже тиждень тестую, детальний звіт буде після закінчення мінюатюр (спойлер: масочка моя любов). А поки про засоби, якими я фарбую та тоную волосся.

Я дуууууже люблю свій натуральний колір волосся (за допис про який власне я й виграла набір https://club.makeup.com.ua/post/39302/), тому залюбки його не фарбувала б (я висвітлюю внутрішню полоску волосся за вухом в платиновий блонд вже 18 років і починаючи з 21 року почала її тонувати в блакитний, який вимивається в бірюзу), але поки в мене не стільки сивини, щоб це виглядало красиво - доводиться її трохи "закривати". Користуюсь 2 тонами безаміачної крем-фарби від Nouvel lelively, також їхнім окислювачем та звичайною фарбою з окислювачем для висвітленого волосся.

Підготовка волосся до тестування
Підготовка волосся до тестування
Підготовка волосся до тестування

Тут все складніше) 3 роки тому мені не сподобалась жовтизна після освітлення в салоні, я зайшла в перший ліпший косметичний магазин та взяла перший тон, який потрапив під руки - це була Тоніка. На скільки знаю - зараз її вже неможливо придбати. Мені вона не подобалась тим, що дуже швидко вимивалась і для яскравого кольору нею потрібно було користуватись щотижня. А потім мені порадили спробувати медову маску з тонуючим ефектом. Я обрала синій та темний шоколад (його більше не буду повторювати, бо на моєму волоссі його взагалі не видно і сивину він не тонує) - тут вже ефект тримається яскраво до 3-х тижнів, але мінусом (незначним) є те, що завжди тече синя вода, коли мию голову, при тому що одяг і постіль не фарбує взагалі. Маску наношу на сухе волосся та ношу її хвилин 40, потім мию волосся як зазвичай. Що помітила-волосся перестало так сильно обламуватись.

Можу щиро рекомендувати ці продукти, шкода, що вони не представлені на мейкап.