Трішки про лубриканти
два мої улюбленці
Якраз сьогодні робила замовлення презервативів Mr. Size (обираю цей бренд тому що там є величезний вибір розмірів) на мейкап, паралельно глянула чи не з"явився у них їстівний лубрикант Orgie зі смаками та вирішила поділитись в клубі ще двома класичними: один бренд давно представлений на мейкап, інший поки що ні. Лубриканти також використовую разом з менструальними чашами, дисками та тампонами. YESforLOV трохи задорогий французький бренд і всі засоби коштують як крило літака, але мені він підходить максимально. Я пробувала різні засоби цього бренду (масажні крема, масла), але повторюю лише лубрик. Не липкий, максимально рідкий, на водній основі, органічний (гліцерин рослинного походження), також є з органічним алое вера та з морськими водоростями без гліцерину (більш густіший). So Divine значно дешевший, але точно не гірший. Дуже комфортний, приємний, шовковистий, не липкий, веганський. І склад у них хороший: вода, сорбітол, сорбат калію, лимонна кислота , діазолідінілмочевина, гідроксилетилцелюлоза.
Коментарі (0)