Олеся К...

Для втомлених ніг.

Для втомлених ніг.

Влітку набрякання ніг - неприємне явище, що здатне зіпсувати будь-які позитивні враження від гарної погоди, прогулянки чи активного відпочинку. Причини можуть бути різні від тривалого стояння або сидіння, вживання соленої їжі, прийом певних ліків та ін.

Як я уникаю набряків під час літньої спеки:

приймаю контрастний душ.

підтримую водний баланс.

роблю ванночки для ніг,

менше їсти солодкого, солоного. А їсти продукти багаті на калій: абрикоси або курага, банани, зелень, квасоля, чорнослив, гарбуз.

☑ гелі, креми та бальзами з охолоджувальним і розігрівальним ефектом. Використовуються косметичні засоби з ментолом, а також з екстрактом лікарських рослин( кінський каштан, конюшина)...

Почнемо з Natural Spa - Бальзам від важкості в ногах, 100мл.

Бальзам має нежирну консистенцію білого кольору. Вбирається швидко, не залишаючи ніяких слідів. Запах різкий і спецефічний. Охолоджувального ефекта немає. При сильних набряках він не допоможе.

👣Оцінка 3/5

Гель при втомі ніг і набряках - Аромат "Цілитель". 70г.

Ніжний прозорий з приємним запахом гель. Який  на основі екстракту п'явок, рослинних екстрактів - кінського каштана, шоломниці байкальської, морської водорості (фукуса); допомагає набряклим втомленим ногам.

Гель дійсно зменшує неприємні відчуття в ногах ( тяжкість, набрякливість). Але вау - ефекту від ньго чекати не варто. Охолодження помірне.

👣Оцінка 4/5

Для втомлених ніг.

Це мій фоворит серед подібних засобів - ефективний і бюджетний.

Гель знаходиться в баночці, виконаної із пластику. На упаковці нанесена етикетка у вигляді наклейки, на якій можна знайти інформацію про властивості гелю, спосіб застосування, склад, виробник, дата виготовлення і термін придатності. Під кришечкою розташовується захисна фольга,яка захищає засіб від зовнішнього впливу. Відразу ж після видалення захисної мембрани з банки виривається насичений аромат ментолу і камфори. Але після нанесення на шкіру запах менш інтенсивний.

Текстура являє собою прозорий гель, однорідний і густий.

В процесі роботи гелю ноги дійсно отримують відчуття свіжості, легкості, розслаблення. І відчувається холодок на шкірі.

👣Оцінка 5/5