ДІЄВІ МАСКИ | ТОП-3
Для фарбованого волосся
Отже, яка вона - ідеальна масочка, яка творить справжнє чудо в домашніх умовах?😉
З упевненістю можу сказати, що такої не існує.
Кожен продукт: шампунь, бальзам/кондиціонер, маска, олійка/спрей або інший незмивний засіб виконує свою певну функцію, і буде діяти тільки в комплексі.
За роки спроб я виокремила засоби, які допомагають впоратися з тією чи іншою проблемою. Сьогодні пропоную поговорити про найбільш дієві для мене маски.
1. 8-секунда корейська маска від MASIL моя особиста палочка-рятівниця, оскільки:
- перетворює жорстке фарбоване волосся в м'який шовк та робить волосся більш доглянутим
- діє в прямому сенсі за 8 секунд, що надзвичайно економить час, коли потрібно швидко зібратися
- дуже зручна упаковка з розрахованою кількістю та вигідна ціна
- ❌крім надзвичайної (!) м'якості, більше нічого😀
- ❌ефект недовготривалий, до наступного миття, ніяк не впливає на структуру волосся
- ❌різкий аптечний запах, який не кожному сподобається
2. PROTEIN HAIR MASK польського бренду TRUST MY SISTER для волосся з високою пористістю - справжнє відкриття, адже:
- наповнює волосся, зволожує та розгладжує
- додає блиску
- має надзвичайний аромат та приємну консистенцію
- висока якість за помірну ціну
- ❌парадокс в тому, що пористість вона прибирає недостатньо, салонного ефекту не надає
3. THE SPOTLIGHT CIRCLE для максимального блиску від брендової DAVINES - в певному сенсі знахідка, а саме:
- максимально вирівнює та розгладжує волосся, при цьому майже не краде об'єм (такого ефекту я досі не зустрічала)
- не пересушує та не обтяжує
- має густу консистенцію, маленького об'єму вистачає на декілька разів для довгого волосся
- ❌ та знову парадокс - маска майже наглухо прибирає..блиск, обов'язково потрібний будь-який засіб для блиску (в моєму випадку, це незмивні капсули)
БОНУС для тих, хто дочитав - маска WELLA PROFESSIONALS COLOR MOTION + STRUCTURE, як зрозуміло з самої назви, піклується про збереження кольору та водночас структуру волосся, не можу сказати, що вона ідеальна, але однозначно присутня в списку фаворитів, рекомендую використовувати її після свіжого фарбування.
Всі - перевірені досвідом, поради - індивідуальні, сподіваюсь - було корисно ♥️
Коментарі (0)