red_dragon

ПОКУПКА: Базовий догляд та аксесуари

ПОКУПКА: Базовий догляд та аксесуари

Сьогодні в мене ось такі обновочки 🫶

Крем для рук з екстрактом оливи FarmStay Visible Difference Olive

Обожнюю корейські кремчики від Farmstay, вони такі легкі, ніжні, швидко поглинаються та не залишають жодних слідів. Долоні стають ніжними, наче шовк..

Гідрофільна олія для обличчя Holika Holika Soda Pore Cleansing Deep Cleansing Oil, 150 мл

Моя улюблена олійка, яка змиє будь який макіяж з обличчя та очистить шкіру на всі 💯, дуже економна у використанні, мені вистачає на 3-4 місяці. Задоволена нею і постійно купую нові баночки.

NOVITA Вологі серветки для зняття макіяжу з морськими водоростями, 15 шт

Вже купувала серветки для зняття макіяжу від Novita з фітокомплексом. Вирішила затестити і з морськими водоростями. Дуже зручний формат, коли немає води вдома, або в подорож (компактні, такі самі по розміру, як звичайні серветки) користуюсь з задоволенням.

Тканинна маска для обличчя "Авокадо" The Iceland Avocado Mask

Постійно купую, пробую різні маски та пробнички вже на протязі багатьох років, зупинятися не збираюсь. Сьогодні на черзі зволожуючий авокадо 🥑

Дезодорант-спрей для тіла "Манго і гранат"
Venus #Xoxo Mango & Granat Deodorant Spray


Має дуже приємний аромат фруктів, такий свіжий, солодкий.. Дезодоранти від фірми Venus одні з найпахучіших, які я пробувала. Особливо цей, з манго та гранатом 😍

ПОКУПКА: Базовий догляд та аксесуари
ПОКУПКА: Базовий догляд та аксесуари

Щоб складати свої нові пензлики та новинки з декоративної косметики, мені знадобились дві косметички. Обрала бюджетну категорію косметичок з тканини. Приглянулись ці два дизайна: принт зебра та квіточки. Покупкою дуже задоволена, вони плотні, прошиті, дуже місткі.

Всі засоби, що були на фото з легкістю влізли в одну косметичку. Тест-драйв пройдено. 😎