Zera Khaibulaeva

Засіб для інтимної гігієни для дівчат

Засіб для інтимної гігієни для дівчат

З Lactacyd в мене дуже цікаві відносини. В студентські роки я користувалась ним постійно, не було ніяких нарікань. Зазвичай користувалась класичним. Потім вирішила спробувати рожеву ‘Лагіднуʼ версію, після чого під час використання зʼявилось печіння. Тут можливо суто реакція організму. Я повернулася до класичної версії і печіння було знову присутнє. Лактацид я відклала і за рекомендацію гінеколога не використовувала тимчасово подібні засоби. Нещодавно я звернула увагу на цю версію, яку рекомендують використовувати навіть маленьким дівчаткам.

Засіб для інтимної гігієни для дівчат
Засіб для інтимної гігієни для дівчат
Засіб для інтимної гігієни для дівчат

І мені засіб на диво підійшов.

Флакон був запакований в картонну коробку.

Флакон має дуже зручний дозатор, і такий гарний дівчачий рожевий колір.

Аромат ніжно-квітковий, приємний.

Консистенція прозора, не дуже рідка. При контакті з водою утворюється легка піна.

Засіб гарно справляється зі своєю задачею очищення, не викликаючи дискомфорту.

У складі засобу є екстракт персика, алое вера, молочна кислота(підтримує здоровий баланс мікрофлори), алантоїн(пришвидшує оновлення епідермісу, провокує розчинення відмерлих клітин шкіри, тим самим оновлюючи її).

В комплексі ці інгредієнти зволожують шкіру, заспокоюють її, запобігають подразнення та дискомфорт, усувають зуд та неприємний запах.

Я їз задоволенням використовую цей засіб і по відгуках дівчат, які мають донечок, цей засіб гарно підходить для діток від 3-х рочків.

Дякую за увагу♥️