Beauty Jam

Які станки для гоління найкращі?

Які станки для гоління найкращі?

Сьогодні багато жінок обирають чоловічі станки, а хтось все-таки шукає фаворитів серед Venus, тому я не хочу зупинятись на одній з категорій, а все таки поділюсь універсальними бритвами. Звісно, ми не будемо тут говорити про те, як правильно брити бороду, бо в нас є свої секретні місця, які хочеться довести до ідеальної гладкості)) Тож, для мене важливо, аби станок не подразнював чутливу шкіру та не збільшував ризик порізів.

Найкращі станки для гоління – це велика кількість лез, спеціальна пом’якшувальна смужка і зручна ручка. Що ще потрібно для комфортного гоління та гладенької шкіри? Але якщо мене запитають, яка бритва краща для жінок, то я відповім все-таки – чоловіча)) Ні, ну а що? Серед цієї категорії є дійсно якісні аксесуари, які підходять навіть для гоління інтимних зон без подразнень та порізів. Я вже багато років користують Gillette, і можу впевнено сказати, що кращої я ще не знайшла.

Найкращі станки для гоління: мій топ-3

Чудовий набір станків, які прослужать майже вічність) Ніякого подразнення, зручна ручка, на 40° плаваюча головка, що підлаштовується під вигини тіла, 3 гострих леза і смужка, яка пом’якшує волоски. Голить бездоганно! Найкращі станки для гоління з гарною ціною та ідеальною якістю.

Ось тут саме про те, яка бритва краща для жінок... ну якщо ви хочете щось дійсно дівчаче)) Модель поєднала все, що потрібно: зручна дуже плаваюча головка, смужка для пом’якшення, смужка з ароматною олією для догляду за шкірою, а ще мегастильний металічний корпус. Можна купувати змінні картриджі і користуватись бритвою тривалий час. Єдина порада: обережно використовуйте для гоління інтимних зон. До речі, цей ягідний аромат зведе вас з розуму:)

Чудовий багаторазовий станок для гоління, який першопочатково створювали для чоловіків, але ми і його приборкали. Також є зміні картриджі, 5 лез, зручна ручка і плаваюча головка. Можу сміливо рекомендувати, адже подразнення не помічені)) А ще можна використовувати по черзі, змінюючи лише картриджи. Одного дійсно вистачає на місяць гоління. Зручно для пари.

Переконайтесь самі, що гоління бритвою - це безпечно, зручно і комфортно.