Які станки для гоління най кращі?
Дівчата, поговоримо про гоління? Хочу поділитись своїми спостереженнями, порадами та рекомендаціями. Хто знає, можливо саме тут ти знайдеш найкращі станки для гоління.
Сьогодні багато жінок обирають чоловічі станки, а хтось все-таки шукає фаворитів серед Venus, тому я не хочу зупинятись на одній з категорій, а все таки поділюсь універсальними бритвами. Звісно, ми не будемо тут говорити про те, як правильно брити бороду, бо в нас є свої секретні місця, які хочеться довести до ідеальної гладкості)) Тож, для мене важливо, аби станок не подразнював чутливу шкіру та не збільшував ризик порізів.
Найкращі станки для гоління – це велика кількість лез, спеціальна пом’якшувальна смужка і зручна ручка. Що ще потрібно для комфортного гоління та гладенької шкіри? Але якщо мене запитають, яка бритва краща для жінок, то я відповім все-таки – чоловіча)) Ні, ну а що? Серед цієї категорії є дійсно якісні аксесуари, які підходять навіть для гоління інтимних зон без подразнень та порізів. Я вже багато років користують Gillette, і можу впевнено сказати, що кращої я ще не знайшла.
Найкращі станки для гоління: мій топ-3
Чудовий набір станків, які прослужать майже вічність) Ніякого подразнення, зручна ручка, на 40° плаваюча головка, що підлаштовується під вигини тіла, 3 гострих леза і смужка, яка пом’якшує волоски. Голить бездоганно! Найкращі станки для гоління з гарною ціною та ідеальною якістю.
Ось тут саме про те, яка бритва краща для жінок... ну якщо ви хочете щось дійсно дівчаче)) Модель поєднала все, що потрібно: зручна дуже плаваюча головка, смужка для пом’якшення, смужка з ароматною олією для догляду за шкірою, а ще мегастильний металічний корпус. Можна купувати змінні картриджі і користуватись бритвою тривалий час. Єдина порада: обережно використовуйте для гоління інтимних зон. До речі, цей ягідний аромат зведе вас з розуму:)