Iryna Inred

Мені подобалися ці відтінки,

Мені подобалися ці відтінки,

Тіні GlamBee купила колись, тому що побачила багато улюблених відтінків разом ще й за дуже приємною ціною. Хоча подруга мене попереджала, що вони дуже слабенько тримаються. Я подумала, що мені ж не надовго й макіяж потрібен, коли потрібен. А з урахуванням, що точно не використаю палетку до завершення терміну придатності, навіщо брати дорожчу?

Мені подобалися ці відтінки,

Майже одразу в палетці почала злітати кришечка. Але вона й надівається назад нормлаьно. Є двосторонній аплікатор. Чорний - це насправді незручно. Незрозуміло, наскільки добре ти очистила його. Використовувала цей для двох темних відтінків і додаткові аплікатори для світліших. Як бачите, темні були фаворитами. Чому були? Тому що термін придатності таки вичерпався, і пора з цією палеткою прощатися.

Мені подобалося, як виглядав кожен з цих відтінків. І дві-три години тіні нормально собі тримлаися в мене. А більше й не треба було. В процесі нанесення сильно сипляться. Зате дуже легко змиваються навіть просто ватним диском змоченим теплою водою. А ці мазки з руки сьогодні я стерла легким протиранням вологою серветкою (звичайною, не для зняття макіяжу).

Такими були наші взаємини з тінями від Гламурної Бджілки)) Думаю, краще мені ходити до візажистів, коли це справді потрібно, ніж купувати косметику, яка потів відправляється на смітник настільки недовикористаною.