OKazkova

Гідролат “Лимонна м'ята” від Floya

Нещодавно я розповідала про лавандовий гідролат від бренду Floya та про цікаве відкриття щодо особливостей його аромату. Сьогодні на огляді ще один гідролат від цього бренду - “Лимонна м'ята”.

Пакування. Гідролат міститься у прозорій пластиковій пляшечці 200 мл. Оснащений зручним розпилювачем, що легко натискається та утворює ідеальну хмарку з дрібнесеньких краплиночок. На наліпці є вся необхідна інформація: контакти виробника, застосування, призначення, умови зберігання та склад.

Склад. Гідролат м’яти, натуральна запашна вода - продукт парової дистиляції м’яти лимонної. Рослини вирощені в приватному господарстві київської області і дистильовані колодязною водою. Не містить спирту та консервантів.

Про гідролат словами виробника. Застосовується для шкіри обличчя, тіла та волосся: аплікації, компреси, маски, як компонент косметичних засобів. Підходить для щоденного використання. Один із найкращих засобів для тонізації шкіри обличчя і повернення свіжості. Підтягує в’ялу шкіру, ефективно бореться з дрібними зморшками, надає ефект ліфтингу, звужує пори, додає шкірі гладкість. Чудовий засіб від нудоти, занепаду сил і нервового перенапруження. Живить волосся.

Аромат - лимонна м'ята🌿 Пахне, як м’ята з лимончиком або, можливо, з лаймом. А якщо пофантазувати: то це свіженький прохолодний мохіто біля басейну😏 Аромат натуральний, дуже ніжний. Якщо щедро напшикати, то ще якийсь час лишатиметься на шкірі. Мені дуже подобається💚

Застосування. Я використовую гідролат протягом всього дня. Пшикаю на обличчя та відкриті ділянки тіла. Обожнюю брати його з собою на роботу🥰 Чергую м’ятний гідролат із лавандовим для різноманіття. Але, як не дивно, саме у форматі гідролату аромат м’яти мені сподобався навіть більше, ніж лавандовий.

Якщо пропустили допис про лавандовий гідролат, то він ось туть: https://club.makeup.com.ua/post/44361/ 💜

Ефект та враження:

🌿м'ятний гідролат чудово освіжає та бадьорить

🌿огортає приємним натуральним ароматом

🌿шкіра дійсно виглядає бадьоро й доглянуто

🌿пори візуально звужені та охайні

🌿при частому пшиканні на обличчя, шкіра менше жирниться

Вважаю, що гідролати дійсно гарно впливають на шкіру, особливо якщо поєднувати їх із якісною дієвою косметикою. Це чудові, натуральні, корисні продукти, які я щиро рекомендую спробувати🤗

Дякую за увагу🫶